Stiri: Companii

Obligațiuni Bittnet Systems

Acţiunile Grup Șerban Holding intră la tranzacţionare la BVB

25.02.2022

Listare Grup Șerban Holding. Bursa de Valori București (BVB) a anunţat că luni, 28 februarie, intră la tranzacționare acțiunile Grup Șerban Holding pe piața AeRO, segmentul de acțiuni al Sistemului Multilateral de Tranzacționare.

Simbolul bursier GSH

Acțiunile companiei se vor tranzacționa sub simbolul bursier GSH. Grup Șerban Holding este o companie antreprenorială românească activă în mai multe domenii din agricultură care a atras de la investitorii din piața de capital 12,7 milioane de lei.

Fondurile sunt destinate investițiilor în sisteme de irigații, dezvoltarea practicilor de agricultură regenerativă, dezvoltarea capacității de depozitare, extinderea suprafețelor de creștere de păsări, cât și pentru achiziția unei noi linii de panificație și lansarea de noi produse.

Listare Grup Șerban Holding. Plasament privat

Grup Șerban Holding a derulat în 8 decembrie 2021 un plasament privat de acțiuni, în cadrul căruia au participat 80 de investitori, dintre care 18 investitori calificați și 62 de investitori de retail.

Compania a emis un număr de 5.974.247 acțiuni în cadrul operațiunii de majorare de capital, cu o valoare nominală individuală de 1 leu, la un preț de 2,12 lei/acțiune.

Capitalizarea anticipată a companiei este de 359,3 milioane de lei.

Plasamentul privat și listarea acțiunilor au fost realizate cu sprijinul TradeVille.

Citeşte şi Grup Șerban Holding urmărește atragerea de investiții prin listarea la Bursă