Stiri: Constructii

AFI Lakeview

AFI Lakeview, investiţie de 1,6 milioane de euro pentru renovare

28.04.2021

AFI Lakeview. AFI Europe Romania a anunţat că a început, în luna aprilie 2021, lucrările de renovare pentru zonele comune din clădirea de birouri AFI Lakeview. Acestea au la bază o investiţie de aproximativ 1,6 milioane euro. Chiriaşii AFI Lakeview se vor bucura de un mediu de lucru atractiv: un lobby cu un design modern, coridoare şi toalete complet renovate.

AFI Lakeview. O arhitectură complexă

Clădirea de birouri Clasa A face parte din portofoliul de birouri AFI, situată în zona de centru-nord a Bucureştiului. Clădirea oferă spaţii de birouri moderne de 25.500 mp, clasa A, cu o arhitectură complexă şi 2 niveluri ale clădirii: P + 14 şi P + 7, 4 niveluri de parcare subterane şi spaţii de depozitare.

De asemenea, dezvoltatorul imobiliar a investit 650.000 de euro pentru a monta, în luna aprilie, sisteme de purificare a aerului în cele trei centre comerciale deţinute de companie în România: AFI Cotroceni, AFI Ploieşti şi AFI Braşov.

AFI Europe face parte din AFI Properties şi se ocupă cu administrarea şi dezvoltarea centrelor comerciale din Europa Centrală şi de Est din 1997. Grupul operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria şi Letonia. Compania deţine 300.000 de mp. de spaţii de birouri şi 170.000 de mp de spaţii comerciale, în România.

Citeşte şi Ce companii s-au mutat în AFI Park Braşov?