Agentia de turism online eSky - planuri 2019

Agenția de turism online eSky are planuri mari pentru 2019

02.07.2019

Agenția de turism online eSky a vândut aproape 150.000 de bilete de avion în primele cinci luni din 2019. Compania s-a clasat pe locul al doilea în rândul furnizorilor de servicii din țara noastră. În 2018, dinamica de creștere de două cifre a valorii totale a tranzacțiilor la nivel mondial a atins 41% și până la 44% pe piață românească.

Agenția de turism online eSky. Rezervări în creștere

Grupul a raportat o creștere de 44% a rezervărilor de zboruri efectuate prin intermediul site-ului eSky. Vânzările de bilete în 2018 s-au ridicat la peste 225.000 pe piață locală. Așadar, țara noastră este una dintre cele patru piețe-cheie ale eSky, unde are unul dintre centrele strategice pe care își construiește constant poziția.

eSky a rămas într-o tendință clară ascendentă de mai mulți ani, ceea ce îi permite să facă planuri îndrăznețe și să prezică faptul că portalul www.esky.ro este pe punctul de a-și asuma în curând poziția de lider pe piață românească.

Agenția de turism online eSky. România, o piață strategică

”România este o piață strategică pentru noi și o regiune cu un potențial de creștere foarte ridicat. Înțelegem foarte bine nevoile clienților români și le răspundem în mod constant. Deținem poziția de lider pe piață în ceea ce privește numărul de utilizatori care folosesc în mod activ aplicația mobilă. De asemenea, am câștigat premiul pentru cea mai profitabilă companie turistică din România”, a afirmat Łukasz Neska, vicepreședinte al Consiliului de Administrație și Chief Marketing Officer la Grupul eSky.

Agenția de turism online eSky. 2019, un an de succes

De asemenea, anul 2019 este unul de succes deosebit pentru grupul eSky. La nivel mondial, grupul a generat venituri din vânzări de peste 1,67 miliarde RON, cu venituri nete de 200 milioane RON.

Numărul în creștere de utilizatori ai site-urilor web este o dovadă a dinamicii pozitive.

”2019 este un alt an ce reprezintă un progres în dezvoltarea noastră. Ne concentrăm pe extinderea dinamică a ofertei noastre – utilizatorii pot alege între 950 de transportatori și peste 1,3 milioane de hoteluri și apartamente. În 2019 am introdus și o soluție inovatoare, bazată pe tehnologia Virtual Interlining, numită MultiLine, care va oferi utilizatorilor o calitate îmbunătățită și posibilități nelimitate de a călători – comentează Marius Turbatu, Country Manager eSky România și Director de expansiune la eSky Grup.

Citește și Magazine TOM Constanța: Ce noi deschideri anunță centrul comercial

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Agenția de turism online eSky are planuri mari pentru 2019

  1. Pingback: Canicula in Romania 2019. Anunt de la meteo | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.