Stiri: Fără categorie

Magazine TOM Constanta: Centru IKEA si Sportisimo

Magazine TOM Constanța: Ce noi deschideri anunță centrul comercial

01.07.2019

Magazine TOM Constanța. IKEA a deschis un nou centru de colectare, în centrul comercial TOM Constanța. Astfel, mall-ul aduce noi branduri clienților, după extinderea realizată recent. Cea mai nouă deschidere este cea a lanțului suedez de mobilier IKEA.

Magazine TOM Constanța. Al treilea centru de colectare IKEA din România

Retailerul a inaugurat, la sfârșitul lunii iunie, cel de-al treilea centru de colectare din întreaga țară, după cele din Brașov și Timișoara.

Noul centru de colectare IKEA cuprinde o suprafață de 942 de metri pătrați, iar de acolo clienții din Constanța, dar și din județele învecinate au posibilitatea să ridice produsele comandate online.

De asemenea, aceștia vor avea în curând la dispoziție și puncte digitale de comandă, unde își vor putea configura mobilierul, vizualiza ansambluri de bucătării sau dormitoare, iar în viitorul apropiat, în acest pick-up point va fi inaugurat chiar și un showroom de mici dimensiuni.

Magazine TOM Constanța. Un partener de încredere

„Faptul că IKEA a ales TOM Constanța pentru a-și deschide cel de-al treilea centru de colectare al său din țară confirmă că suntem un partener de încredere pentru marii retaileri. Procesul nostru de dezvoltare nu se va opri aici. Și alte branduri consacrate ni se vor alătura în scurt timp, iar noi vom continua investițiile”, a declarat Cosmin Mihăiță, Marketing Manager al Catinvest.

Magazine TOM Constanța. Sportisimo

Centrul comercial a mai anunțat că Sportisimo deschide un nou magazin în august, în TOM Constanța.

Din această vară, în centrul comercial va fi prezent și retailerul ceh Sportisimo, care oferă o gamă largă de îmbrăcăminte și echipamente sportive de la branduri originale de top. Noul magazin se va întinde pe o suprafață de 848 metri pătrați și va fi deschis clienților în luna august.

Magazine TOM Constanța. Procesul de extindere

Grupul francez Catinvest a anunțat recent finalizarea cu succes a primei etape de extindere a centrului comercial TOM Constanța cu 3.500 metri pătrați, ca parte a planului strategic al companiei de a-și consolida poziția în regiunea de sud-est a țării.

Pe termen mediu, într-o a doua etapă a strategiei de dezvoltare a TOM Constanța, Catinvest intenționează să mărească suprafața totală închiriabilă a centrului comercial cu încă 40.000 metri pătrați de spațiu de retail și pentru birouri, ce vor fi construiți pe un teren de 2,5 hectare.

Centrul comercial TOM a fost deschis în 2006, cu o suprafață totală închiriabilă de 48.000 de metri pătrați, iar după extindere această suprafață a ajuns la 51.500 metri pătrați, incluzând:

  • Carrefour
  • Brico Depot
  • Decathlon
  • Jysk
  • Lem’s
  • IKEA Pick-up point
  • Sportisimo

Având peste 85 de magazine și o rată de ocupare de 100%, TOM Constanța înregistrează anul 5,5 milioane de vizitatori.

Citește și West Gate prelungește contractele de închiriere cu încă două companii