Stiri: Companii

West Gate

West Gate prelungește contractele de închiriere cu încă două companii

01.07.2019

West Gate anunță extinderea contractelor de închiriere cu compania globală Carestream Dental pentru o perioadă de cinci ani și cu compania canadiană Carestream Health pentru încă un an.

West Gate. De ce au ales companiile acest parc de birouri?

„Locația potrivită, talentul și accesul la resurse sunt factori cheie pentru dezvoltarea, creșterea și diversificarea portofoliului de afaceri al Carestream Dental România. Pentru angajații noștri contează foarte mult să ajungă ușor la birou și să stea într-un spațiu în care să nu simtă atât de mult presiunea orașului. Amplasarea West Gate, la cinci minute de metrou, pe o magistrală mai puțin încărcată, și serviciile furnizate ne-au convins să rămânem pe mai departe aici. Bucureștiul este o locație importantă pentru noi și vom continua să investim aici pe viitor”, a declarat Mariana Iancu, Director General al Carestream Dental România.

West Gate. Despre Carestream Dental

Carestream Dental este o companie globală, furnizând soluții și tehnologie digitală dentară, având peste 1,400 angajați și birouri în 24 de țări. Devenită companie independentă după separarea de Carestream Health în 2017, Carestream Dental și-a continuat angajamentul de a furniza soluții și servicii inovatoare profesioniștilor în medicina dentară și pacienților acestora.

În ultimii doi ani, compania a lansat produse de top premiate cu cele mai înalte distincții. Printre acestea se numără sistemul de radiologie digitală 3D și freza digitală care poate produce coroane dentare pentru restaurare în aceeași zi, fiind nominalizată în 2019 de CIO Review în top 50 soluții de viitor.

Prelungirea contractului cu West Gate pe următorii cinci ani susține misiunea companiei:

 • transformăm industria dentară
 • simplificăm tehnologia
 • schimbăm viețile oamenilor din România și restul lumii.

West Gate. Ce spun reprezentanții parcului de birouri?

„Atât Carestream Health cât și Carestream Dental sunt parteneri importanți pentru noi, apreciem faptul că ne-au acordat încredere și au decis să rămână în West Gate. Suntem încrezători că facilitățile pe care le punem la dispoziția angajaților companiilor din parcul nostru de birouri contribuie la creșterea calității vieții la birou și la performanța muncii acestora. În plus, serviciile de facility management asigurate de echipa noastră sunt gândite să preia integral responsabilitatea administrării lor din grija chiriașului, astfel încât acesta să se poată concentra integral pe activitatea sa, acest aspect fiind un element diferențiator apreciat de chiriașii noștri”, a spus Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

West Gate. A treia prelungire contractuală

Noile contracte marchează a treia prelungire contractuală semnată de West Gate în acest an, după cea cu Ericsson România (în februarie 2019) și cu Societe Generale European Business Services (în mai 2019).

În prezent, gradul de ocupare al parcului de birouri West Gate este de 100%.

West Gate. Servicii și facilități oferite

Parcul de birouri West Gate pune la dispoziția comunității de business (formată din peste 10.000 angajați și studenți) o gamă largă de servicii și facilități, precum:

 • o unitate de cazare de patru stele
 • trei spații de parcare dedicate
 • restaurant
 • supermarket
 • cinci cafenele
 • o spălătorie auto
 • curățătorie de haine
 • sală de fitness
 • teren de sport
 • spații de relaxare exterioare pe iarbă
 • piscină exterioară dotată cu pistă de alergare și rollerblading.

West Gate este amplasat în cartierul Militari. Parcul de birouri se află în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei.

Citește și S-a redeschis magazinul Kaufland din Vatra Dornei! Anunțul făcut de companie