Magazin Kaufland Vatra Dornei.

S-a redeschis magazinul Kaufland din Vatra Dornei!

01.07.2019

Magazin Kaufland Vatra Dornei. Kaufland România a anunțat că a redeschis, într-un nou format, magazinul din Vatra Dornei. Magazinul situat pe str. 22 Decembrie, nr. 24 este singurul hipermarket din oraș, iar acum deține un format nou, modernizat și extins.

Magazin Kaufland Vatra Dornei. Un spațiu mai mare

Spațiul supermarketului a fost mărit cu 675 mp, ajungând astfel la o suprafață totală de 4170 mp și una de vânzare de 2320 mp.

Design-ul a fost modernizat, iar hipermarketul are fațadă vitrată, cu pereți de sticlă, ce conferă o atmosferă luminoasă, asemenea unui mall, și o experiență de cumpărături mai plăcută.

Magazin Kaufland Vatra Dornei. Raion de pește

Ca noutate, hipermarketul oferă clienților și un raion cu pește proaspăt. Alte raioane au fost extinse, pentru a oferi un sortiment mai bogat și variat – precum cel de Legume Fructe și vitrina cu servire asistată. În sortimentele disponibile au fost introduse articolele vrac pentru produse congelate și au fost extinse cele de băuturi, produse cosmetice și drogherie.

Magazin Kaufland Vatra Dornei. Mai multe locuri de parcare

Spațiul dedicat parcării a fost dublat, astfel că acum clienții au la dispoziție 200 de locuri, din care șase sunt destinate părinților și nouă persoanelor cu dizabilități. Tot în exterior, magazinul va avea un punct Grill modernizat după cel mai nou concept Kaufland.

Magazin Kaufland Vatra Dornei. 70 de locuri de muncă

Kaufland România, unul dintre cei mai mari angajatori privați din țară, asigură peste 70 de locuri de muncă în Vatra Dornei prin acest magazin și sprijină astfel dezvoltarea comunității locale.

Programul de lucru al magazinului este de la 8:00 până la 21:00 de luni până sâmbătă. Duminica magazinul este deschis în intervalul 8:00-18:00.

Citește și SANO, grup care în România deține brandurile de cosmetică Softcare, Careline și Natural Formula, lansează Sano Maxima Perfume Collection. Este vorba de o colecție de balsamuri pentru țesături cu parfum intens și bogat, inspirat din natură

 

 

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “S-a redeschis magazinul Kaufland din Vatra Dornei!

  1. Pingback: West Gate - prelungire contracte inchiriere | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.