Stiri: Logistica

Urgent Cargus

Angajări Urgent Cargus 2020: Sunt disponibile peste 1.000 de locuri de muncă

26.10.2020

Angajări Urgent Cargus 2020. Compania anunţă peste 1.000 de locuri de muncă disponibile în toată țara până la sfârșitul anului. Urgent Cargus își consolidează echipa și recrutează curieri și sortatori în hub-urile din România.

Începând de luna aceasta, Urgent Cargus recrutează peste 1.000 de persoane la nivel naţional, compania având deja o comunitate de peste 5.000 de angajați și colaboratori, reprezentată de curieri și personal în hub-urile și depozitele din întreaga țară.

Angajări Urgent Cargus 2020. În ce oraşe se fac recrutări?

Posturile sunt deschise în Bucureşti, dar şi în alte oraşe din ţară, în toate localitățile în care se află depozite Urgent Cargus. Cele mai multe poziţii de curieri și sortatori sunt deschise în orașele București, Brașov, Timișoara, Arad, Oradea, Sibiu, Cluj, Iași, Constanța, mai exact, peste 700.

Numărul mare de angajări vine în contextul în care volumele companiei au suferit creșteri de peste 33% în perioadele de pandemie și izolare (aprilie – iunie 2020 vs. aprilie – iunie 2019).

Angajări Urgent Cargus 2020. Compania se pregăteşte pentru Black Friday

De asemenea, compania se pregătește pentru Black Friday, cea mai mare campanie de discounting organizată în România. Campania promite să fie și anul acesta un vârf atât pentru retaileri, cât și pentru serviciile de curierat.

„Contextul recent a produs schimbări semnificative în ceea ce privește dimensiunea și structura volumelor gestionate de Urgent Cargus, incertitudinea generată de contextul COVID-19 determinând consumatorii să se concentreze pe cumpărăturile online. Ne apropiem cu pași repezi de vârful anual generat de volumele înregistrate de companiile de curierat, motiv pentru care continuăm să investim în eficientizarea proceselor operaționale și îmbunătățirea calității serviciilor prin consolidarea echipei”, a declarat Diana Gheorghe, Director de Operațiuni în cadrul Urgent Cargus.

Estimări

Urgent Cargus estimează că anul acesta numărul comenzilor și livrărilor generate de Black Friday va depăși cu peste 65% volumele transportate într-o lună obișnuită de activitate în contextul actual și cu peste 35% rezultatele înregistrate în urma campaniei de anul trecut. Compania și-a pregătit și anul acesta infrastructura pentru a onora în cel mai scurt timp comenzile clienților.

Citeşte şi Rezultate Sphera Franchise Group 2020: Anunţul făcut de companie