Stiri: IT&C

Angajari Webhelp Romania 2019

Angajări Webhelp România 2019. Anunțul făcut de companie

28.01.2019

Angajări Webhelp România 2019. Compania a anunțat că pentru anul curent are în plan să creeze 500 de noi locuri de muncă. Decizia vine în contextul în care piața de outsourcing din România a cunoscut creșteri de două cifre de la un an la altul. În plus, această industrie va atrage noi investiții și va genera locuri de muncă în 2019.

Totuși, 2019, va fi un an în care nu vor lipsi provocările.

Angajări Webhelp România 2019. Afaceri de 10 milioane de euro

După un 2018 care a repoziționat România pe harta Webhelp, cel mai mare furnizor de servicii BPO la nivel european are drept obiectiv pentru anul în curs majorarea cifrei de afaceri locale cu 10 milioane de euro.

Angajări Webhelp România 2019. Ce spune CEO-ul companiei?

“Dacă ar trebui să descriu 2018 într-un singur cuvânt, acela ar fi, cu siguranță, spectaculos. Abordarea unui nou model de business ne-a permis să extindem portofoliul de clienți locali cu 10% și să susținem eficientizarea activității a doi dintre clienții noștri istorici prin abordarea serviciului client dintr-o perspectivă 100% digitală. Achizițiile și fuziunile realizate de către grupul internațional în ultimele 12 luni ne permit acum să repoziționăm România pe harta operațiunilor Webhelp”, a declarat Raluca Leonte, CEO, Webhelp România.

De asemenea, după un 2018 în care a confirmat tendința generală de creștere a grupului, cu o majorare a cifrei de afaceri locale cu 2 milioane de euro, Webhelp România își va extinde operațiunile în 2019.

Angajări Webhelp România 2019. Achiziția unei companii

Dacă în anii trecuți cifra de afaceri a filialei locale era realizată exclusiv pe fondul unei dezvoltări organice, în anul care tocmai a început, Webhelp România se va concentra și pe achiziția unei companii care va completa paleta de servicii oferite.

Compania are în plan, așadar, creșterea numărului de angajați cu aproximativ 500 de persoane. În urma majorării, se estimează și creșterea cifrei de afaceri cu 10 milioane euro. Nivelul va fi de cinci ori mai mare față de anul anterior.

Angajări Webhelp România 2019. Ofertă complexă

“Urmărim să ne acompaniem clienții printr-o ofertă 360, care poate servi toate departamentele, de la marketing și financiar, la customer service etc. În parteneriatul cu noi, clienții se pot concentra pe dezvoltarea activității lor principale, în timp ce, împreună, creăm oportunități pentru comunitățile în care ne desfășurăm activitatea”, a adăugat Raluca Leonte.

Angajări Webhelp România 2019. Serviciile oferite

În portofoliul companiei vor fi păstrate serviciile complexe, cu valoare adăugată mare, digitale și multilingve, precum Market Data Research și Invoice & Credit Control, iar activitățile pur tranzacționale sunt transferate, treptat, către destinațiile low-cost din grup. Astfel, activitatea de 100 FTEs pentru o companie aeriană low-cost, la Iași, contribuie la consolidarea centrului din Moldova.

Angajări Webhelp România 2019. Provocări

Printre principalele provocări pentru anul 2019 se numără cele legate de mediul economic și legislativ.

“Modificările realizate anul trecut în legislația fiscală au influențat puternic percepția investitorilor privind evoluția economică a României de anul acesta. Dacă la acestea adăugăm o rată ridicată a fluctuației de personal într-un domeniu cum este cel în care activăm, este evident că modelele de business vor suferi modificări importante, astfel încât să poată susține o creștere a cifrei de afaceri, fără a depinde direct de numărul de resurse umane, prin orientarea către servicii cu valoare adăugată mare”, a mai adăugat Raluca Leonte.

Citește și Rețeaua de sănătate REGINA MARIA se extinde pe piața din Timișoara