Stiri: Sanatate

Reteaua de sanatate REGINA MARIA Timisoara

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA se extinde pe piața din Timișoara

28.01.2019

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA se extinde pe piața din Timișoara. Astfel, după trei ani de prezență pe piața serviciilor medicale din acest oraș, compania își consolidează prezența în vestul țării, prin preluarea celor mai importanți furnizori de servicii de imagistică, Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan. Aceste centre dețin cinci unități specializate.

Achiziția centrelor din Timișoara vine după ce, în a doua jumătate a lui 2018, REGINA MARIA a anunțat preluarea centrelor Pozimed din Constanța, dar și a patru centre Hiperdia din Arad, Orăștie și Cluj. Prin extinderea rapidă în zona de vest a țării, compania vizează poziția de lider regional, în special în ce privește serviciile de imagistică. De asemenea, se are în vedere și păstrarea unui nivel înalt de expertiză și de calitate a actului medical.

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA Timișoara. Ce spune conducerea companiei?

”Expansiunea la nivel național este una dintre prioritățile REGINA MARIA, care se va concretiza atât organic, cât și prin achiziții, la fel ca până acum. Căutăm parteneri care dovedesc o expertiză medicală deosebită, renumiți la nivel local pentru înalta pregătire a echipei de specialiști – cum este și cazul de față. Rămâne constantă preocuparea noastră de a le oferi pacienților din întreaga țară acces la cele mai bune servicii medicale integrate și interdisciplinare. Am intrat pe piața medicală din Timișoara acum mai bine de trei ani și ne bucurăm că în acest interval ne-am consolidat amprenta locală”, a punctat Fady Chreih, CEO-ul Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

Conform acestuia, investițiile continue au ajutat compania să poată acoperi o gamă completă a nevoilor medicale. După noile achiziții, pentru prima oară în Timișoara, REGINA MARIA va oferi pacienților inclusiv servicii de imagistică.

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA Timișoara. Centre de Radioimagistică

Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan dețin o echipă de 60 de angajaţi. Acestea au încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri totală de peste 1.7 milioane de euro.

Calitatea actului medical este asigurată de pregătirea profesională, precum și de dotările performante din locații – echipamente recent achiziționate, precum RMN 1.5 T și CT 128 slices GE.

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA Timișoara. Dezvoltarea centrelor

”Centrele de Radiomagistică Dr. Bîrsăşteanu și Telescan s-au născut din dorința de a oferi timișorenilor un loc în care sănătatea este prețuită așa cum se cuvine și în care pacientul se află cu adevărat în centrul tuturor activităților noastre. Am găsit în Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA un partener cu valori comune, care împărtășește atât această dorință, cât și standardele de calitate și excelență care ne-au ghidat până acum. Am încredere că parteneriatul început acum va fi unul de succes, care va susține dezvoltarea centrelor și din care vor beneficia în primul rând pacienții”, a declarat Prof. Dr. Florin Bîrsăşteanu, fondator al Centrelor de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan, președinte al Societății Române de Radiologie și Imagistică Medicală.

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA Timișoara. Serviciile oferite

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a deschis prima unitate medicală din Timișoara la sfârșitul lui 2015. După aceea, în 2016, a preluat centrele medicale Dr. Grigoraș. În prezent, Centrul Regional REGINA MARIA Timișoara deține cinci policlinici. Dintre acestea patru sunt în Timișoara și una în Lugoj. La acestea se adaugă și o clinică de Medicina Muncii, dar și laboratoare de analize medicale.

Citește și Târgul de Turism al României 2019: Vacanțe la ofertă în perioada 21-24 februarie, la Romexpo