Stiri: Retail

Animaterra Kaufland cartonase 2019

Animaterra Kaufland cartonașe 2019 – Povestea lumii fantastice

03.05.2019

Animaterra Kaufland cartonașe 2019. Kaufland România lansează Animaterra – Lumea Fantastică. Este vorba de o campanie tip colecție despre creaturi mitologice. Nouă campanie este destinată tuturor copiilor, indiferent de vârstă.

Animaterra Kaufland cartonașe 2019. Campania este valabilă până pe 25 iunie

Campania Animaterra Kaufland este valabilă în rețeaua de magazine din întreaga țară între 1 mai – 25 iunie 2019 și reprezintă o invitație pentru toți cei care vor să călătorească în lumea fascinantă a creaturilor mitologice.

Pentru a pătrunde în lumea fantastică Animaterra, clienții pot colecționa cele 47 de cartonașe ce întruchipează locuri magice sau creaturi fantastice care au existat în legende din întreaga lume, precum cai înaripați, căpcăuni, sirene, păsări care scuipă foc și altele.

Animaterra Kaufland cartonașe 2019. La ce produse se aplică această campanie?

Clienții Kaufland primesc un pachet cu câte două cartonașe Animaterra la fiecare achiziție de minimum 50 de lei.

În plus, la cumpărarea anumitor produse selectate, marcate ca atare în magazine și anunțate săptămânal în revista Kaufland și online, clienții vor primi gratuit câte un pachet ce conține două cartonașe speciale.

Mai departe, povestea lumii fantastice este adusă la viață și prin intermediul unui boardgame interactiv Animaterra, ce propune un joc potrivit pentru copii de toate vârstele, cu 2-4 jucători, și pentru care este necesară colecționarea a minim 10 cartonașe. În plus, clienții vor putea găsi în magazine și rucsacul și cartea de colorat prin care copiii se pot aventura în lumea fantastică Animaterra.

Animaterra Kaufland cartonașe 2019. Concurs cu premii fantastice

În lunile mai și iunie, compania derulează și un concurs pentru toți clienții care primesc cartonașele de colecție Animaterra. Marele premiu este o excursie la platourile de filmare Universal Studios din Hollywood, Los Angeles, SUA, iar mai multe detalii despre toate surprizele și alte premii săptămânale sunt disponibile pe animaterra.kaufland.ro.

Aplicația Animaterra poate fi descărcată gratuit pe telefon de pe Google Play sau App Store. Cartonașele cu creaturi fantastice pot fi scanate pentru a prinde viață în 3D prin tehnologia de tip realitate augmentată. În aplicație este disponibil și mecanismul jocului și povestea Animaterra.

Citește și Eco-vouchere 2019: S-au publicat listele beneficiarilor!