Aniversare Bucuresti Mall - Vitan

Centrul comercial București Mall-Vitan aniversează 20 de ani de la deschidere. Ce surprize a pregătit?

26.08.2019

Aniversare București Mall – Vitan. Centrul comercial București Mall – Vitan aniversează 20 de ani de la deschidere. Mall-ul oferă clienților, cu această ocazie, șansa să câștige o mașină electrică Tesla Model 3. Astfel, primul centru comercial modern din țara noastră sărbătorește două decenii de la lansare printr-o campanie aniversară amplă.

În 1999, București Mall-Vitan își deschidea ușile pasionaților de modă și divertisment, marcând inaugurarea primului centru comercial de acest tip din țară.

Aniversare București Mall – Vitan. Campanie aniversară

În 2019, București Mall-Vitan celebrează 20 de ani de la lansare, mulțumindu-le clienților printr-o campanie aniversară ce pune inovația în prim plan. Centrul comercial le oferă șansa de a câștiga, în premieră, un automobil Tesla Model 3, dar și mii de vouchere garantate, valabile în peste 70 de magazine și restaurante partenere.

București Mall – Vitan înseamnă mai mult decât un centru comercial, fiind un adevărat reper urban, un punct de întâlnire pentru trendsetteri, un loc unde vizitatorii se bucură de cele mai în vogă colecții ale brandurilor internaționale, precum și de divertisment pentru întreaga familie, experiențe culinare deosebite și servicii cât mai convenabile.

Aniversare București Mall – Vitan. Ce spun proprietarii centrului comercial?

„Suntem mândri și totodată bucuroși să celebrăm acest moment important în evoluția București Mall-Vitan – 20 de ani de existență. E vorba de două decenii în care ne-am reinventat constant pentru a rămâne și relevanți, și în pas cu trendurile. Această aniversare este o bună ocazie de a ne arăta recunoștința față de clienții noștri, punându-le la dispoziție experiențe inovatoare și un mare premiu, care, așa cum i-a obișnuit București Mall-Vitan, reprezintă o premieră în retailul din România”, a declarat Affan Yildrim, General Manager Anchor Grup.

Aniversare București Mall – Vitan. Un loc care oferă experiențe exclusive

La ora actuală, București Mall-Vitan a devenit un loc care oferă experiențe exclusive. Printre acestea se numără restaurantul italian Resto Aperto sau pop-up store-ul Designers Boutique. Este vorba de o inițiativă unică în retail dedicată designerilor români. Aceasta a fost premiată cu trofeul Hermes Platinum pentru creativitate în comunicare și CSR.

Aniversare București Mall – Vitan. Magazine

De asemenea, centrul comercial găzduiește singurul magazin MANGO din România ce reunește colecții pentru femei, bărbați, dar și copii.

În 2019, București Mall-Vitan a devenit primul centru comercial din România care găzduiește un magazin al cunoscutului retailer britanic TOPSHOP l TOPMAN.

Aniversare București Mall – Vitan. Marele premiu: o Tesla Model 3

Începând cu 23 august 2019, București Mall Vitan dă startul unei campanii aniversare de trei luni, iar cei care își fac cumpărăturile în centrul comercial pot câștiga mii de vouchere garantate, și, prin tragere la sorți, marele premiu: o Tesla Model 3, o mașină care îmbină futurismul cu sustenabilitatea.

Din seria de activități aniversare puse la dispoziția clienților București Mall-Vitan vor face parte și alte evenimente și surprize în luna septembrie.

Aniversare București Mall – Vitan. Condițiile de participare la campania aniversară

Clienții pot participa la campanie dacă achiziționează produse și/sau servicii în valoare de minimum 200 lei, pe un singur bon fiscal și se prezintă cu acesta la Info Desk din București Mall – Vitan.

Mai multe detalii despre campanie pot fi consultate pe www.bucurestimall.ro.

Citește și Programul Prima Casă devine O familie, o casă. Ce modificări propune Ministerul de Finanțe?

 

 

 

Citiți și despre:

  • MAC Cosmetics s-a redeschis în București MallMAC Cosmetics s-a redeschis în București Mall Strategia de dezvoltare și modernizare a București Mall continuă prin redeschiderea magazinului Make up Art Cosmetics (M•A•C), unul dintre cele mai influente și revoluționare branduri de cosmetice din […]
  • Veranda Mall are doi noi chiriaşi: Orsay şi AnimaxVeranda Mall are doi noi chiriaşi: Orsay şi Animax Veranda Mall a încheiat două noi contracte de închiriere, cu recunoscutul brand de îmbrăcăminte Orsay şi pet shop-ul Animax, pentru o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi, respectiv 50 de metri […]
  • Noi magazine în Mega MallNoi magazine în Mega Mall Magazine Mega Mall. Centrul comercial își extinde portofoliul de chiriași cu patru magazine noi. Este vorba de DiKa, POEMA, Guess și Notino. Per total, au fost investiți peste 500.000 de euro în reamenajarea […]
  • S-a deschis Kaufland Promenada Sibiu!S-a deschis Kaufland Promenada Sibiu! Kaufland Promenada Sibiu. Retailerul a anunțat că inaugurează astăzi, în noul mall Promenada din Sibiu, primul hipermarket al rețelei situat într-un centru comercial. Inaugurarea magazinului face parte din […]
  • Black Friday 2018 eMAG: 10 produse la ofertă. Ce preț are Samsung Galaxy S8?Black Friday 2018 eMAG: 10 produse la ofertă. Ce preț are Samsung Galaxy S8? Black Friday 2018 eMAG Samsung Galaxy S8. Retailerul a anunțat zece dintre produsele care fac parte din oferta sa de Black Friday. Vineri, 16 noiembrie, este Black Friday, cel mai așteptat eveniment de […]

O părere la “Centrul comercial București Mall-Vitan aniversează 20 de ani de la deschidere. Ce surprize a pregătit?

  1. Pingback: Produse montane romanesti - BOMILACT MADARAS  | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.