Stiri: Retail

Aniversare Profi

Profi sărbătorește 18 ani în România

16.11.2018

Aniversare Profi. Retailerul Profi sărbătorește 18 ani de prezență pe piața din România. 15.000 de oameni și 900 de magazine aduc zilnic bucurie în fiecare casă, fie că este vorba de produse de calitate la prețuri corecte sau de programe pentru dezvoltarea profesională a membrilor echipei, de susținerea producătorilor și furnizorilor locali sau de numeroasele proiecte sociale care vin în ajutorul comunității.

După 18 ani, Profi se pregătește să deschidă supermarketul cu numărul 1000.

Aniversare Profi. Ce spune conducerea retailerului

„Sunt 18 ani de când deschideam la Timișoara primul magazin și, iată, deja ne pregătim să îl deschidem în anul care vine pe cel cu numărul 1000. Am trăit multe întâmplări în drumul nostru spre vârful ierarhiei retailerilor din România. Unele ne-au ajutat să creștem, altele să ne dăm seama că mai avem multe de șlefuit. Toate, însă, ne-au dovedit că obstacolele sunt doar provocări pe care le putem depăși prin implicarea, încrederea și pasiunea întregii noastre echipe și prin contribuția partenerilor, producătorilor și furnizorilor care ne-au fost alături în acești ani,” declara Daniel Cîrstea, director general PROFI Rom Food.

Aniversare Profi. Cu compania au crescut și clienții ei

De asemenea, Gabriela Sîrbu, directorul de marketing și comunicare al companiei, afirmă că odată cu compania au crescut și clienții ei.

,,Odată cu PROFI au crescut și clienții noștri. Când am deschis primul magazin, unii dintre ei poate își țineau pentru prima oară copiii în brațe, copii care acum au ajuns la majorat. Cu siguranță, toți au avut parte de momente încărcate de emoții pe care ne dorim să le cunoaștem și, împreună, să răspândim cât mai multe zâmbete,” a spus Gabriela Sîrbu, directorul de marketing și comunicare al companiei.

Aniversare Profi. Aproape de oameni

În perioada 15 noiembrie – 5 decembrie, Profi își sărbătorește a 18-a aniversare în cele 436 de localități.

Aniversare Profi. Surprize pentru clienți

Retailerul le promite clienților surprize plăcute.

”Și pentru ca și clienții lor să simtă bucuria, magazinele le promit surprize plăcute acelora dintre ei care împărtășesc pe www.profi.ro/18ani povești din viata lor, povești care, într-un fel sau altul, au legătură cu cifra 18, fie că e vorba de ani, prieteni, sau orice altceva”, au spus reprezentanții lanțului de supermarketuri Profi.

Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din țara noastră.

Citește și LIDL deschide două noi magazine în România