Magazine LIDL

LIDL deschide două noi magazine în România

16.11.2018

Magazine LIDL. Retailerul a anunțat că își extinde rețeaua din țara noastră. Mai exact, compania va deschide două noi unități, una în Iași și cealaltă în Arad. Inaugurările vor avea loc pe 22 noiembrie, anul curent.

Noul magazin din Iaşi este situat pe Bulevardul Poitiers, Nr. 6, iar cel din Arad pe Strada Aurel Vlaicu, Nr. 41-43.

Magazine LIDL. Soluții de mediu

”În linie cu strategia sa de sustenabilitate, Lidl își dezvoltă rețeaua de magazine adoptând soluții pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător”, a anunțat retailerul.

Așadar, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, cele două magazine dispun de soluții și tehnologii moderne. Acestea asigură standarde înalte de eficiență energetică.

Atât în magazinul din Iaşi, cât şi în cel din Arad sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Magazine LIDL. Strategia CSR

De asemenea, investiţiile în dezvoltarea comunităților locale sunt o componentă importantă din strategia de CSR a LIDL. Din acest motiv, compania a luat măsuri pentru a asigura o infrastructură benefică pentru traficul din zona celor două magazine LIDL.

Pentru un acces mai ușor la magazinul din Iaşi, retailerul a amenajat o bandă de decelerare şi accelerare. De asemenea, pentru magazinul din Arad, compania a construit o stradă nouă, pe o suprafaţă aproximativă de 1.400 metri pătrați.

Magazine LIDL. Locuri de parcare

Fiecare dintre cele două magazine dețin o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 metri pătrați. Magazinul LIDL din Iași dispune de aproximativ 120 de locuri de parcare, iar del din Arad de 170.

Odată cu inaugurarea celor două unități se vor crea câte 20 de noi locuri de muncă.

Magazine LIDL. Reduceri

Noile magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și oferte speciale. Astfel, pe 22 noiembrie, în ziua deschiderii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare.

”Inaugurarea magazinelor din Iaşi şi Arad continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețeaua Lidl fiind produse în România”, a mai anunțat retailerul.

Citește și Black Friday 2018 România. Cele mai cunoscute magazine: eMAG, Altex și Flanco

 

 

Citiți și despre:

  • Digi Mobil creşte vitezele de acces la internetDigi Mobil creşte vitezele de acces la internet Din luna martie, RCS & RDS creşte vitezele de acces la internet în reţeaua Digi Mobil, la 21,6 Mbps pentru descărcare şi la 5,8 Mbps pentru încărcare, prin tehnologia 3G, în Bucureşti şi în 24 de oraşe […]
  • Lidl deschide trei noi magazineLidl deschide trei noi magazine Magazine Lidl. Retailerul Lidl își extinde rețeaua din România, deschizând trei magazine noi. Compania ajunge, așadar, la 261 de unități în țara noastră. Inaugurarea noilor magazine noi va avea loc pe data de […]
  • Lidl modernizează două magazine din BucureștiLidl modernizează două magazine din București Retailerul Lidl a anunţat că modernizează și reamenajează două magazine din Bucureşti, unitățile urmând să fie închise în zilele de 17 şi 18 ianuarie. Astfel, cele două magazine vor fi redeschise pe data de […]
  • Lidl deschide 3 noi magazineLidl deschide 3 noi magazine Retailerului german Lidl deschide săptămâna aceasta trei noi magazine. Rețeaua din România a companiei ajunge astfel la 174 de unități. Unul dintre cele trei magazine a fost inaugurată ieri, în București, iar […]
  • Lidl mai deschide două magazine în România. Unde sunt acestea situate?Lidl mai deschide două magazine în România. Unde sunt acestea situate? Retailerul Lidl continuă investițiile pe plan local și deschide două magazine în județele Galați și Hunedoara, pe data de 31 mai. Noile supermarketuri se deschid în Galați, pe Str. Oțelarilor, Nr. 13, și în […]

2 păreri la “LIDL deschide două noi magazine în România

  1. Pingback: Aniversare Profi. Ce surprize a pregatit pentru clienti | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Profi sărbătorește 18 ani în România

Comentariile nu sunt permise.