Stiri: Energie

Ansamblul rezidential Core Timpuri Noi

Ansamblul rezidenţial Core Timpuri Noi va include şi o reţea de staţii de încarcare a maşinilor electrice

03.06.2021

Ansamblul rezidenţial Core Timpuri Noi. ​Prima Development Group a anunţat includerea unei rețele de stații de încărcare electrice în cadrul proiectului rezidențial Core Timpuri Noi, pe care îl dezvoltă în prezent în zona Timpuri Noi din Bucureşti. Prin această inițiativă, dezvoltatorul susține și contribuie la mărirea infrastructurii electrice românești, asigurând pentru viitorii rezidenți Core Timpuri Noi până la 25 de stații de încărcare. Proiectul dezvoltat de companie devine astfel ansamblul rezidențial cu cele mai multe stații de încărcare în incintă, din București.

Ansamblul rezidenţial Core Timpuri Noi. Apartamente

Situat în apropierea noului centru de business Timpuri Noi, pe Strada Foișorului nr. 108-112, ansamblul rezidențial Core aduce laolaltă un complex de apartamente tip studio dublu, de 2, 3 și 4 camere și abordează un stil smart-minimalist, cu cele mai noi tehnologii integrate.

Printre aceste tehnologii se numără și rețeaua de stații de alimentare pentru mașinile electrice, care le oferă viitorilor rezidenți posibilitatea să își încarce mașina în regim fast-charge, în propria parcare a complexului.

Puterea de încărcare de 22kW asigură o încărcare completă în aproximativ 3 ore și va fi disponibilă fiecărui rezident ce dorește să achiziționeze echiparea locului de parcare cu acest sistem.

„Viitorul este electric”

„Trăim într-o eră în care sistemele inteligente ar trebui să facă parte din standardul oricărei locuințe noi. Viitorul este electric, credem asta cu tărie și este o direcție pe care am adoptat-o, anticipând totodată o nevoie tot mai mare pe care o vor avea clienții noștri. Ca dezvoltatori am prevăzut că numărul de mașini electrice este într-o continuă creștere, iar infrastructura electrică disponibilă pentru încărcarea acestui tip de mașini va reprezenta o problemă reală. În viitor, considerăm că deținerea unui apartament ce oferă un loc de parcare echipat cu o stație de încărcare electrică îi va crește valoarea, tocmai prin prisma disponibilității limitate”, a declarat Andrei Moanță, CEO Prima Development Group.

Ansamblul rezidenţial Core Timpuri Noi. 25 de staţii de încărcare

Prima Development Group poate asigura până la 25 de stații de încărcare electrice în ansamblul Core Timpuri Noi. Structura pentru rețeaua de încărcare electrică are la bază suplimentarea puterii disponibile din cadrul ansamblului rezidențial prin posturile de transformare din proiect. Implementarea unui sistem inteligent de management al puterii electrice disponibile permite ca aceasta să fie distribuită în mod egal către toate stațiile de încărcare.

Lucrările pentru proiectul Core Timpuri Noi se află în plină desfășurare. Compania estimează finalizarea acestui complex la sfârșitul acestui an. Ansamblul a fost precontractat în prezent în proporție de 65%.

Citeşte şi Câte apartamente va finaliza Prima Development Group în 2021?