Ansamblul rezidential STEJERIS Brasov

O nouă abordare pe piața imobiliară românească, anunțată de ansamblul rezidențial STEJERIŞ

19.02.2019

STEJERIŞ anunță o nouă abordare pe piața imobiliară românească. Este vorba de apartamente premium în Brașov livrate cu bucătării KUXA. Astfel, dezvoltatorul imobiliar REDESIGN a încheiat un parteneriat cu KUXA studio pentru a livra apartamentele din cadrul proiectului exclusivist STEJERIŞ cu bucătăriile mobilate.

Cumpărătorii vor avea astfel din prima zi avantajele unei bucătării funcționale și a unui timp mai scurt până la mutare.

Ansamblul rezidențial STEJERIŞ Brașov. 82 de apartamente

STEJERIŞ reprezintă un proiect rezidențial premium format din opt clădiri cu regim mic de înălțime, dominat de spații verzi. Per total, complexul cuprinde 82 de apartamente, duplexuri și penthouse-uri.

Ansamblul este amplasat în zona veche a Braşovului, pe drumul spre Poiana Brașov, la cinci minute de centrul orașului și la 15 minute de pârtiile de schi din Poiana Brașov.

Prin urmare, localizarea exclusivistă permite orientarea tuturor apartamentelor spre sud și o vedere spectaculoasă asupra centrului istoric al Brașovului, vf. Tâmpa sau vf. Postăvarul.

Ansamblul rezidențial STEJERIŞ Brașov. 15 milioane de euro

Investiția totală în proiect este estimată la 15 milioane de euro.

Construcția primelor trei clădiri a început vara trecută. Primele apartamente urmează să fie livrate la finalul trimestrul IV din 2019. Întregul complex va fi terminat în trimestrul IV din 2020.

La ora actuală, în prima fază a proiectului sunt contractate peste 50% din apartamente.

Ansamblul rezidențial STEJERIŞ Brașov. Compania REDISIGN

REDESIGN este compania care va administra complexul după predarea apartamentelor. Firma are drept prim obiectiv menţinerea unui standard înalt de locuire în linie cu specificul exclusivist și finisajele de calitate utilizate.

„Am luat decizia de a livra apartamentele cu bucătăriile mobilate atât în urma solicitărilor din partea clienților, cât și din dorința de a aduce în piață un produs premium complet. Astfel, pentru clientul final mutarea întrun apartament devine o experiență frumoasă și facilă, acesta putând să se mute în doar câteva zile de la predare și fără a mai trece prin procesul, uneori destul de anevoios și de durată, de contractare, comandă, producție, livrare și montare a mobilei de bucătărie. Arhitecții REDESIGN au lucrat la acest produs împreună cu echipa KUXA studio, companie cu o experiență de 10 ani pe piața locală, rezultând un standard de design pentru bucătării, în linie cu specificul exclusivist și calitatea finisajelor alese pentru STEJERIȘ. Bucătăriile KUXA sunt produse in Germania și au o garanție de 5 ani. Clienții finali vor avea posibilitatea de a personaliza fiecare bucătărie”, a afirmat Ionut GUȚIȘ, Managing Partner REDESIGN.

Citește și REDESIGN, proiecte imobiliare premium în Brașov

 

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “O nouă abordare pe piața imobiliară românească, anunțată de ansamblul rezidențial STEJERIŞ

  1. Pingback: Plata rovinieta si taxa de pod Fetesti Mobil Pay Wallet | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - O nouă abordare pe piața imobiliară românească, anunțată de ansamblul rezidențial STEJERIŞ

Comentariile nu sunt permise.