Stiri: Logistica

Aplicatia Yango

Aplicația Yango lansează un nou serviciu în România

02.08.2019

Yango a anunțat că lansează noul serviciu Confort în București. Astfel, după lansarea cu succes din luna iunie, aplicația de e-hailing Yango introduce noul serviciu Confort în Capitală. În completarea serviciului Econom, noua opțiune din aplicația Yango permite utilizatorilor comanda unei curse cu mașini mai bine echipate, atent selecționate de către companie, la cele mai avantajoase tarife din București pentru această categorie.

Aplicația Yango. Cererea este foarte mare

“Observăm o cerere foarte mare pentru călătorii cu Yango în București, mult mai mare decât ne așteptam inițial pentru prima lună de funcționare. În această perioadă de timp, am analizat cu atenție feedback-ul primit și nevoile utilizatorilor noștri și am decis să lansăm noua categorie Confort, un serviciu pe care l-am dezvoltat cu succes pe majoritatea piețelor în care suntem prezenți, confirmând devotamentul nostru pentru clienții din România. Astfel, utilizatorii noștri pot fi siguri că vor avea parte de o călătorie confortabilă într-o mașină dintr-o categorie mai bună, pentru un preț puțin mai mare, însă în continuare foarte accesibil. Pe de altă parte, șoferii cu mașini foarte bine întreținute și care dau dovadă de bune maniere în relația cu pasagerii, au de astăzi ocazia să câștige și mai mult prin Yango”, a declarat Musheg Sahakian, Directorul de Extindere Globală al Yango.

Aplicația Yango. Mașini

O parte dintre mașinile la care utilizatorii serviciului Confort vor avea acces sunt:

  • Citroen C-Elysee
  • Volkswagen Passat
  • Skoda Superb
  • Mercedes Clasa C
  • BMW Seria 3

Aplicația Yango. Cele mai bune condiții

Autovehiculele și șoferii acestora au fost atent verificați de către Yango și partenerii săi de pe piața locală în vederea asigurării celor mai bune condiții pentru categoria Confort.

Aplicația Yango. Prețuri

Cursele comandate prin noua opțiune Confort pornesc de la prețul de 10 lei. Costul include rezervarea mașinii, o distanță de 5 km și o durată a cursei de 10 minute.

De exemplu, o cursă de la Aeroportul Otopeni la Piața Victoriei va fi în jur de 31 de lei. Totodată, o călătorie din Pipera către Piața Dorobanți costă 12 lei.

Aplicația Yango. ”Vom continua să investim”

“Clienții noștri au nevoi diferite atunci când aleg să comande o călătorie, de aceea creștem treptat gama de servicii disponibile utilizatorilor noștri din România. Cu noul serviciu Confort, Yango oferă cel mai mic tarif de pe piață din categoria celor care oferă o experiență similară. Vom continua să investigăm în permanență nevoile clienților noștri, astfel încât să implementăm noi servicii, funcționalități utile și promoții în București”, a declarat Andrei Voicu, Director Regional Yango pentru România și Republica Moldova.

Citește și Locuri în cămine studențești București 2019. Doar 18% dintre studenți primesc un loc de cazare