Aplicatie francize - Asociatia Romana de Franciza

Asociația Română de Franciză a lansat o aplicație dedicată francizelor

21.01.2020

Aplicație francize. Asociația Română de Franciză lansează prima aplicație dedicată francizelor. Aceasta este disponibilă gratuit in Apple Store pentru iOS și Google Play pentru Android. Aplicația va pune la dispoziție concepte interesate să se extindă în România.

De asemenea, această aplicație va avea secțiuni care vor permite utilizatorilor să își găsească mai rapid franciza potrivită, fie că este autohtonă, fie că este din străinătate.

Aplicație francize. Contact direct

Tot prin intermediul aplicației, cei interesați vor intra în legătură cu proprietarii afacerilor, fără costuri.

În plus, platforma va beneficia de o rubrică de noutăți și una dedicată legislației de profil.

Aplicație francize. Un instrument modern de marketing

Avantajele unei astfel de aplicații sunt reprezentate de faptul că vorbim de un instrument modern de marketing care are drept scop creșterea notorietății brandurilor. În plus, aplicația este menită să promoveze creșterea sistemelor de franchising din țara noastră.

Totodată, aplicația este un concept original, menit să transparentizeze comunicarea dintre francizori/master francizați și candidați, care de multe ori se fragmentează din cauza lipsei de profesionalism.

Promovată pe toate rețele de social media, inclusiv pe Google Ads, aplicația va fi accesibilă tuturor celor care doresc să investească într-o afacere de succes.

Despre Asociația Română de Franciză

Asociația Română de Franciză a luat ființă în 2006, la inițiativa unui grup de manageri de firme americane de comerț având printre obiective de activitate și franciza.

Asociația îşi desfăşoară activităţile în beneficiul pieței de franciză, atât pentru întreaga societate, cât şi pentru unul dintre segmentele acesteia. Ea activează în concordanţă cu statutul organizaţiei, colaborînd cu organizaţiile şi persoanele asociate la valorile şi scopurile comune.

ARF își propune satisfacerea dorinței de cunoaștere și de informare atât a publicului larg, cât mai ales a profesioniștilor din domeniu:

 • francizați
 • francizori
 • asociații
 • Camere de Comerț și Industrie
 • consultanți

Citește și Gebrüder Weiss deschide o linie directă de transport România – Turcia

 

 

 

Citiți și despre:

 • ING a lansat o aplicație mobilăING a lansat o aplicație mobilă ING a lansat o aplicație mobilă, MyING, prin care clienții care dețin un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android au acces la informaţii privind contractele lor de asigurări de viaţă, pensii private […]
 • CEC Bank investeşte 2,6 milioane de euro în modernizarea bancomatelorCEC Bank investeşte 2,6 milioane de euro în modernizarea bancomatelor Bancomate CEC Bank. Instituţia financiară a anunţat că demarează un amplu program multianual de modernizare a infrastructurii de bancomate şi aparate multifuncţionale pentru plăţi. În urma acestui proces, se […]
 • Garanti Bank: Creștere importantă pe segmentul mobile bankingGaranti Bank: Creștere importantă pe segmentul mobile banking Garanti Bank a înregistrat o creștere importantă la nivelul clienților care folosesc aplicația de Mobile Banking, Mobile ME, ajungând la 17,5% din totalul utilizatorilor de Internet Banking ai instituţiei […]
 • Trenduri în social media pentru 2020Trenduri în social media pentru 2020 Cele mai indicate metode implică crearea de conținut scurt, antrenant, care are capacitatea de a captiva publicul și de a crea dependență. Social media a depășit de mult bariera dintre personal și […]
 • Care sunt cele mai atractive companii de la BVB, în 2015?Care sunt cele mai atractive companii de la BVB, în 2015? În acest an, principalele atracții de la Bursa de Valori București (BVB) sunt ETF BET Tradeville, Fondul Proprietatea, Transgaz, Transelectrica, Antibiotice, BRD, OMV Petrom și BVB, pe piața principală, […]

O părere la “Asociația Română de Franciză a lansat o aplicație dedicată francizelor

 1. Pingback: ROMHOTEL 2020 are loc in perioada 20-23 februarie | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.