Stiri: Constructii

Arcadia Apartments Domenii preturi

Arcadia Apartments Domenii lansează un nou bloc. Ce preţuri au apartamentele?

09.10.2018

Arcadia Apartments Domenii a anunţat lansarea unui nou bloc. Este vorba de cea de-a patra clădire din complexul rezidenţial. Noua clădire are regim de înălțime 2S+P+5E+6-7R. Aceasta va fi livrată în luna martie a anului 2020.

Per total, noul bloc deţine 109 apartamente. Acestora li se adaugă locurile de parcare aferente, dispuse în totalitate în parcarea subterană.

Arcadia Apartments Domenii este primul ansamblu rezidențial de anvergură din zona Domenii a Bucureştiului.

Arcadia Apartments Domenii preţuri: Tipuri de apartamente

Noul bloc cuprinde unități de tip studio, apartamente cu două, trei și patru camere. De asemenea, acesta oferă și duplex-uri și penthouse-uri,

„Concepute să ofere un nivel înalt de funcționalitate a spațiului, apartamentele includ spații de depozitare pe holuri și spații mari pentru dressing în dormitoare”, au anunţat reprezentanţii complexului.

Arcadia Apartments Domenii preţuri. Reduceri

Prețurile apartamentelor pornesc de la 84.000 de euro + TVA pentru studio și ajung la 353.000 de euro + TVA pentru penthouse.

Până la sfârşitul lunii octombrie, cei interesanţi să cumpere un apartament vor beneficia de o reducere de lansare de 10% la prețul oricărui apartament din noul bloc.

Arcadia Apartments Domenii preţuri. Ce spun dezvoltatorii proiectului?

”Într-un an de zile de la demararea proiectului Arcadia Apartments Domenii, putem spune că am reușit să ne îndeplinim promisiunile față de piață și să obținem rezultatele pe care ni le-am propus. Ne apropiem cu pași repezi de livrarea primei clădiri și de primirea locuitorilor, dar și de întregirea ansamblului. Iată că ne aflăm deja la cel de-al patrulea bloc și, prin urmare, la jumătatea proiectului. Totul decurge conform planificărilor, de la lucrări de construcție la ritm de vânzări. Din cele 418 apartamente aflate în execuție, am vândut 70% și avem deja solicitări pentru unități din blocul patru”, declară Daniela Barbu, director de comunicare Arcadia Apartments Domenii.

Citeşte şi Retailerul de încălţăminte CCC se mută într-un nou sediu central