Stiri: Finante

Asigurare pentru biciclisti - Otto Broker si i-Asigurare

Asigurare pentru bicicliști: Anunțul făcut de Otto Broker și i-Asigurare

08.08.2019

Asigurare pentru bicicliști. Otto Broker și i-Asigurare aduc pe piață variante noi de asigurare pentru bicicliști. Astfel, la două săptămâni după anunțul privind lansarea parteneriatului între Otto Broker și i-Asigurare.ro – aplicația de asigurări self-service pe telefonul mobil, cele două companii au lansat trei pachete de asigurări destinate bicicliștilor.

Asigurare pentru bicicliști. Grawe Asigurare România

Pachetele sunt oferite de compania Grawe Asigurare România. Acestea includ, pe lângă asigurarea pentru furt a bicicletei, și variante cu:

  • asigurare de accident pentru biciclist
  • răspundere civilă față de terți

Pachetele sunt mai accesibile datorită experienței din trecut, precum și gamei mai largi de acoperiri pe care le oferă.

Asigurare pentru bicicliști. Prețuri

De exemplu, asigurarea unei biciclete de 4.000 de lei costă 26 lei/lună în varianta de bază. Pachetul care include și asigurare în caz de accident costă 27 lei/lună. Totodată, pachetul care cuprinde și protecție față de terți în limita a 45.000 RON are un cost de 29 lei/lună. Asigurarea de accident nu are restricții pentru cei care practică mountain-biking-ul, așa cum există pe majoritatea asigurărilor clasice de accident din România.

Asigurare pentru bicicliști. Ce spun reprezentanții Otto Broker?

“Majoritatea bicicliștilor circulă astăzi fără vreun fel de protecție în caz de accident – nici pentru ei și nici pentru cei din jur, deși riscurile la care se expun sunt semnificative. Știm, însă, că cei care merg pe două roți au o strângere de inimă când aud știri cu accidente în care sunt implicați bicicliști, când ies din nou în șosea ori pe munte să pedaleze sau când își văd copiii plecând la joacă cu bicicleta. Pachetele pe care le lansăm acum vin să-i încurajeze pe toți cei care vor să se bucure de mersul pe bicicletă”, a declarat Victor Sraer, Managing Partner Otto Broker.

Asigurare pentru bicicliști. Anunțul făcut de i-Asigurare

“Procesul de asigurare pentru bicicliști în platforma i-Asigurare este foarte rapid, fiind disponibil atât pe site cât și în aplicațiile pentru iOS și Android. Pentru afișarea pachetelor de asigurare utilizatorul introduce doar câteva date precum tipul bicicletei, anul de fabricație și valoarea acesteia. În doar câteva click-uri ai acces la toate informațiile importante ca să poți lua decizia dacă și pentru ce fel de pierderi să te asiguri” a declarat Andi Aparaschivei, Managing Partner i-Asigurare.

Asigurare pentru bicicliști. Parteneriat cu retailerii

Produsul a stârnit interes inclusiv în rândul retailerilor de articole sportive. Hervis a demarat un proiect pilot în cadrul căruia promovează și acest serviciu în rândul clienților din:

  • București
  • Sibiu
  • Brașov
  • Târgu Mureș

Citește și MEDIjobs a atras investiții de aproape 1 milion de dolari. Anunțul făcut de companie