Asigurarea servicii medicale oncologice Aegon.

Aegon lansează o asigurare pentru servicii oncologice

12.06.2019

Asigurare de servicii medicale oncologice Aegon. Compania a anunțat că a lansat o asigurare pentru servicii medicale oncologice. Compania de asigurări de viață își completează, astfel, portofoliul cuun nou produs dedicat românilor care vor să aibă sprijin financiar şi acces la servicii medicale de calitate.

După lansarea serviciului de a doua opinie medicală, Aegon Diagnose.me, Aegon continuă să investească în dezvoltarea unor asigurări pentru sănătate și aduce pe piață asigurarea Optimist. Aceasta oferă susținere financiară, precum şi de tratament în cazul diagnosticării cu diferite tipuri de cancer.

Asigurarea servicii medicale oncologice Aegon. Numărul românilor care suferă de cancer

Reprezentanții companiei au decis să lanseze acest produs în contextul în care doar în 2018, peste 83.000 de români au fost diagnosticaţi cu afecțiuni din sfera oncologică, potrivit Global Cancer Observatory (GLOBOCAN). Aceeaşi statistică arată faptul că în fiecare zi 140 de români îşi pierd viaţa din cauza cancerului. Cifra este dublă faţă de cea din 2009.

Asigurarea servicii medicale oncologice Aegon. Clinicile Amethist

Asigurarea Optimist a fost concepută în colaborare cu clinicile de radioterapie Amethyst și oferă, în cazul diagnosticării cu orice tip de cancer, un sprijin financiar de 5.000 lei destinat să acopere nevoile imediate ale clienților Aegon, plus acces rapid la tratament specializat în clinicile Amethyst.

Asigurarea servicii medicale oncologice Aegon. Asigurarea Optimist

“Cu toții știm, la nivel teoretic, că sănătatea este cea mai importantă. Cu toate acestea, românii continuă să manifeste un interes destul de scăzut pentru cumpărarea unor produse de asigurare medicală. Tendința este să amâni acest moment. Știm, din păcate, din experiența personală a colegilor noștri și nu numai, că atunci când un membru al familiei este diagnosticat cu cancer, ai nevoie repede de bani pentru diferite costuri care pot apărea – investigații suplimentare, deplasarea într-o altă localitate, transportul, cazarea și alte cheltuieli inerente. Asigurarea Optimist oferă exact acest suport: banii pe care să te poți baza la nevoie, plus acces rapid la un tratament personalizat, folosind tehnologii de ultimă generație”, a afirmat Sînziana Maioreanu, CEO Aegon România.

Asigurarea servicii medicale oncologice Aegon. Fără liste de așteptare

Pentru tratament, asiguratul se poate programa rapid, fără liste de aşteptare, la clinicile private de radioterapie Amethyst.

Pacientul va fi consultat de specialiştii din clinică în maximum 72 de ore din momentul programării. Cazul fiecărui pacient va fi analizat de o echipă medicală multidisciplinară.

Asigurarea servicii medicale oncologice Aegon. CNAS

În cazul în care asiguratul este contribuabil la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS), în momentul accesării serviciilor medicale, va putea urma tratamentul specific oncologic decontat de către stat în cadrul clinicilor private Amethyst.

Asigurarea servicii medicale oncologice Aegon. Preț

Asigurarea Optimist are un cost de 135 lei pe an și este distribuită prin intermediul brokerilor de asigurări care sunt parteneri ai Aegon România: Campion Broker, Safety Broker, Inter Broker, Zurich Broker şi Transilvania Broker.

Citește și Dedeman face pași înainte către preluarea fabricii LETEA Bacău: Creditorii au acceptat oferta companiei!

 

 

 

 

O părere la “Aegon lansează o asigurare pentru servicii oncologice

  1. Pingback: Rezultate Daikin Romania 2018 -2019 | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.