Stiri: Sanatate

Asigurari City Insurance - Second Medical Opinion

Asigurări City Insurance. Câți clienți au ales pachetul de asigurare Second Medical Opinion?

18.12.2019

Asigurări City Insurance. Nu mai puțin de 6.500 de clienţi ai Societății de Asigurare-Reasigurare City Insurance deţin deja Second Medical Opinion, produsul de asigurare de sănătate care oferă acces la o a doua opinie medicală.

Asigurări City Insurance. 500 de medici specialiști

Asigurarea Second Medical Opinion (SMO) este lansată în parteneriat cu INTERMEDICAS, prima și singura clinică din România specializată pe servicii de second medical opinion, cu acces direct la medici de talie internațională din Europa, SUA și Japonia. Serviciul oferă clienților acces permanent la peste 500 de medici specialiști de renume mondial.

SMO este singura asigurare de sănătate care acoperă orice diagnostic de cancer.

Serviciile de a doua opinie medicală au 100% decontare directă și includ:

  • Manager de caz care preia fiecare asigurat și îl îndrumă
  • Acces la medici români și străini cu cele mai bune rezultate în tratarea afecțiunilor oncologice
  • Echipe multidisciplinare de medici specialiști (Tumor Board)
  • Medici străini ce vizitează periodic România
  • Call-center INTERMEDICAS cu linie dedicată

Asigurări City Insurance. Serviciile acoperite

Pe lângă acestea, sunt acoperite investigații, teste de laborator și examene imagistice solicitate de medici specialiști pentru oferirea celei de-a doua opinii. Printre cele mai importante beneficii pentru clienți se numără:

– Accesul rapid la medici specializați cu cele mai bune rezultate

– Rapiditatea încheierii asigurării

– Fără chestionare și examene medicale

– Prețul accesibil (78 de lei pe an)

Consultația pentru SMO se acordă după etapa primirii de către client a primului diagnostic și constă în confirmarea sau infirmarea diagnosticului inițial în legătură cu orice tip de cancer și a schemei de tratament. În această asigurare sunt incluse și serviciile medicale ambulatorii necesare pentru stabilirea diagnosticului de second medical opinion.

Odată ales produsul de asigurare de sănătate SMO, clienții:

  • Elimină riscul unui prim diagnostic eronat
  • Primesc scheme de tratament personalizate

Asigurări City Insurance. Ce spun reprezentanții companiei de asigurări?

„Conform studiului Intermedicas, partenerul nostru, se estimează că în peste 60% din cazuri atât diagnosticul, cât și tratamentul și interpretarea analizelor sunt eronate. Astfel, noul produs de asigurare de sănătate lansat de City Insurance – Second Medical Opinion (SMO) oferă o a doua șansă la viață. Clienții noștri beneficiază de opinia unui specialist cu rezultate excelente la nivel internațional, de un diagnostic clar și un tratament corect. E important să fim alături de clienți atunci când un diagnostic îi pune într-una dintre cele mai dificile situații”, afirmă Mircea Buzera, Director de Vânzări al Societății de Asigurare-Reasigurare City Insurance.

Asigurări City Insurance. Estimări pentru 2020

Pentru anul 2020, City Insurance estimează o creștere a vânzărilor pentru acest produs, estimare bazată pe nevoia din ce în ce mai pregnantă a românilor de a apela la a doua opinie medicală în cazul diagnosticului oncologic.

Citește și Datoria externă a României, în creștere