Asigurari de viata Aegon Romania

Asigurări de viaţă Aegon România: Creştere de 11%

23.10.2018

Asigurări de viaţă Aegon România. Aegon România a anunţat că, în prima jumătate din 2018, segmentul asigurărilor de viață tradiționale a avansat cu aproximativ 11%. Reprezentanții companiei de asigurări sunt de părere că tendința de majorare a acestui segment va continua și în cel de-al doilea semestru al anului curent. Totuşi, ritmul de creştere va fi unul mai lent.

Aegon a mai anunţat că în perioada analizată din totalul primelor brute subscrise 21% reprezintă prime brute aferente asigurărilor de viață. În acelaşi timp, totalul primelor subscrise ajunge la 5,4 miliarde lei.

Asigurări de viaţă Aegon: Ce spune conducerea companiei?

“S1 2018 a înregistrat cel mai mare volum al primelor brute subscrise, comparativ cu aceeași perioadă din ultimii patru ani, chiar dacă creșterea accelerată a vânzării asigurărilor de viață din 2017 a încetinit. Cred, astfel, că interesul românilor în ceea ce privește asigurările de viață este mai ridicat, dar încă la un nivel scăzut comparativ cu situația din alte țări din regiune. Statisticile din ultimii ani (2012-2016) arată că în Ungaria se încheie în medie de două ori mai multe asigurări de viață decât în România, iar în Polonia, un număr de trei ori mai mare”, a explicat Sînziana Maioreanu, CEO al Aegon România.

Aceasta a mai spus că avansul raportat arată aprecierea de către public și partenerii de distribuție.

„Suntem foarte mulțumiți de rezultatul pe care l-am obținut în primul semestru al anului 2018. În segmentul de produse de asigurare pentru siguranța financiară pe termen lung am crescut cu 11,7%, creșterea confirmând aprecierea acestora de către public și partenerii de distribuție”, a explicat ea.

Asigurări de viaţă Aegon România: Avantaje

Reprezentanţii companiei de asigurări spun că este nevoie ca românii să înțeleagă avantajele încheierii unei asigurări de viață. Doar aşa vor putea beneficia de un viitor financiar mai liniștit.

„Este important să facem cu toții un efort în direcția educației financiare a românilor. Am observat că mulți oameni din jurul nostru sunt reticenți cu privire la asigurarea de viață pentru că, poate, încă nu înțeleg foarte bine ce înseamnă și nu se simt confortabil să ceară lămuriri”, a mai spus Sînziana Maioreanu.

O mai bună înțelegere a funcționării asigurărilor de viață ajută clientul în alegerea unei soluții adecvate nevoilor sale.

„În acest scop, lucrăm constant atât la îmbunătățirea prezentării produselor noastre, cât și la simplificarea comunicării contractuale cu clienții existenți”, mai spune aceasta.

Asigurări de viaţă Aegon România: Campanie promoţională

Aegon a derulat, în iunie, o campanie promoțională pentru unul dintre cele mai importante produse din portofoliul companiei. Este vorba de Aegon de Viitor, asigurare distribuită exclusiv în rețeaua Alpha Bank.

Prin această campanie, asigurătorul va plăti prima de asigurare în perioada 1-20 octombrie 2018.

Prima minimă lunară pentru o poliţă Aegon de Viitor, varianta Premium, este de 260 lei.

Asigurări de viaţă Aegon România: Aegon Fii Sigur

În plus, urmează ca Aegon să aibă o campanie promoțională pentru produsul Aegon Fii Sigur. Cei care aleg această poliţă primesc o serie de avantaje.

Astfel, clienții care la încheierea asigurării Aegon Fii Sigur, în noiembrie, optează pentru cel puțin trei asigurări suplimentare (deces, invaliditate permanentă sau spitalizare din accident pentru asigurat sau spitalizare ori intervenții chirurgicale din accident pentru coasiguratul minor), vor primi în mod gratuit serviciul de a doua opinie medicală Aegon Diagnose.me.

Citeşte şi Mondelez lansează guma de mestecat Halls

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Asigurări de viaţă Aegon România: Creştere de 11%

  1. Pingback: Cum ne protejam de gripa in sezonul 2018-2019? | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Asigurări de viaţă Aegon România: Creştere de 11%

Comentariile nu sunt permise.