Stiri: Companii

guma de mestecat Halls

Mondelez lansează guma de mestecat Halls

22.10.2018

Mondelez lansează, pe piaţa din România, un produs nou. Este vorba de gama de gumă de mestecat Halls. Cu acest nou produs, compania le propune consumatorilor un concept inovator, mai ales că românii sunt familiarizați deja cu marca de dropsuri Halls.

Mondelez este una dintre cele mai importante companii în industria de snacking din ţara noastră.

Ce spun reprezentanţii Mondelez?

„Produsele Halls oferă un sentiment unic de prospețime, care te ajută să te simți în formă. Sub sloganul „Vibrează de prospețime” lansăm pe piață guma de mestecat Halls, care este foarte cunoscută de consumatorii din întreaga lume. Brandul Halls aduce varietate consumatorilor noștri români pe o piață care are potențial de creștere”, a declarat Katerina El Amin, Brand Manager Halls Mondelēz International, pentru România, Bulgaria și piețele din estul Adriaticii.

Guma de mestecat Halls. Patru sortimente

În ambele categorii – gumă de mestecat și bomboane – produsele Halls sunt disponibile în patru sortimente.

Aromele de mentă şi eucalipt sunt preferate de cei mai mulţi români. Acestea răspund preferințelor majorității consumatorilor, fie că aleg guma de mestecat sau bomboanele pentru o pauză de prospețime.

De asemenea, variantele cu arome de fructe devin din ce în ce mai atractive pentru consumatorii români.

În fiecare zi, atât guma de mestecat Halls, cât şi bomboanele Halls sunt consumate pe parcursul întregii zile, acestea fiind alegerea multor consumatori atunci când simt nevoia de prospețime.

Istoria Halls

Brandul Halls a fost înfiinţat în anul 1893, în Marea Britanie, de către frații Hall. După atâţia ani, produsele sale continuă să încânte consumatorii din întreaga lume.

Şi în România, brandul Halls deţine un puternic suport de marketing, cu o campanie integrată, 360 de grade: suport TV, suport internet, PR, materiale POS și sampling.

Mondelēz International este unul dintre liderii pieței de gumă de mestecat și bomboane la nivel mondial, Printre brandurile companiei se numără: Halls, Trident, Stimorol, Hollywood și V6.

Citeşte şi Future Makers 2018: Votează tinerii care vor schimba România!