Future Makers 2018

Future Makers 2018: Votează tinerii care vor schimba România!

22.10.2018

Future Makers vă invită la vot. Astfel, până la finele lunii octombrie, pe platforma dedicată competiției, puteți alege să susțineți una dintre cele 29 de echipe de tineri și ideile lor pentru România viitorului.

Future Makers esteun program educaţional de antreprenoriat pentru tineri. Proiectul este susținut de Global Shapers Bucharest și Social Innovation Solutions.

Future Makers 2018. 29 de echipe finaliste

Din cei 1500 de tineri care au participat la turneul educațional, 29 de echipe finaliste se află momentan în perioada de incubare a ideilor lor, unde lucrează la transformarea lor în afaceri sustenabile.

Ei sunt susținuți, începând din iunie 2018, prin cursuri, mentorat, acces la resurse și, mai ales, apartenența la comunitatea de Future Makers.

Ideile care au ajuns, în 2018, în finală vizează domenii diverse. Este vorba de educație, agricultură, transport urban, la servicii sau tehnologii care ne ajută în viața de zi cu zi.

Future Makers 2018. Premiul de popularitate

Echipele care concurează pentru premiul de popularitate au creat videoclipuri prin care își promovează ideea. Organizatorii pun la dispoziție o platformă de vot prin intermediul căreia se poate vota echipa favorită. Proiectul care primeşte cele mai multe voturi va avea oportunitatea de a câştiga premiul publicului, de 2500 de euro.

„Recomand spiritul antreprenorial oricărui tânăr din România. Cred că doar așa societatea noastră va evolua. Pentru mine, antreprenoriatul nu este o profesie, ci este un mindset pe care ar trebui să-l aibă fiecare tânăr, fie că lucrează într-o companie, fie că are propriul lui business”, spune Nicoleta Eftimiu, General Manager Coca-Cola România.

Future Makers 2018. Trenduri

De asemenea, Ciprian Stănescu, Fondator Innovations for Tomorrow, afirmă că urmăreşte trei trenduri pentru 2030.

Conform acestuia, este vorba de o creștere a vitezei de transport și a conectivității, o creștere a digitalizării și, de asemenea, o creștere a personalizării, de la medicină la sport, entertainment sau advertising.

„Asta o să conducă la o lume poate un pic mai unită”, a declarat el.

Future Makers 2018. Intră și votează echipa preferată și astfel:

  • Descoperi idei de business care urmăresc tendințele de viitor;
  • Afli despre produsele și serviciile pe care le vei putea accesa în curând;
  • Sprijini echipe și idei care vor schimba viitorul României.
  • Echipa favorită poate fi votată online până pe data de 31 martie.
  • Cine obţine cele mai multe voturi va câștiga premiul publicului în valoare de 2.500 euro.

Premiile juriului vor fi acordate în finală din 14 noiembrie, precedată de a treia ediție a conferinței Innovations for Tomorrow, unde experți internaționali din opt țări prezintă trendurile viitorului și implicațiile lor pentru ţara noastră.

Future Makers 2018. Cum votezi?

  • Intri pe www.futuremakers.ro.
  • Vizualizezi videoclipurile echipelor pentru a afla mai multe despre viitor, dar și pentru a lua cea mai bună decizie.
  • Nu te grăbi și mai treci o dată prin ele.
  • Votezi echipa cu ideea cea mai inovativă, sustenabilă sau pe care pur și simplu ai vrea să o vezi transformată în afacere.

„Oferă votul tău de încredere echipei favorite și sprijină alături de noi un grup de tineri din toate colțurile țării orientați către viitor, cu idei ambițioase și cu multă dorință de muncă”, precizează organizatorii competiţiei.

Citeşte şi Loteria bonurilor fiscale: Câştigătorii din august şi septembrie 2018

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Future Makers 2018: Votează tinerii care vor schimba România!

  1. Pingback: Guma de mestecat Halls: Anuntul facut de Mondelez | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.