Loteria bonurilor fiscale septembrie 2018

Loteria bonurilor fiscale: Câştigătorii din august şi septembrie 2018

22.10.2018

Loteria bonurilor fiscale septembrie 2018. Loteria bonurilor fiscale şi-a desemnat câştigătorii din septembrie 2018, precum şi pe cei din augst 2018! Astfel, bonurile fiscale emise pe 11 septembrie 2018, care au o valoare de 875 lei au fost desemnate câştigătoare.

În ceea ce priveşte câştigătorii din august 2018, Loteria a organizat a doua etapă de selecţie a celor 100 de bonuri fiscale câştigătoare.

Fondul de premiere în cadrul Loteriei bonurilor fiscale este de 1 milion de lei. Din această sumă vor fi acordate maximum 100 de premii.

Loteria bonurilor fiscale: August 2018

În august, în prima etapă a extragerii au fost desemnate câştigătoare bonurile fiscale din data de 21 august 2018, care deţin o valoare de 60 de lei.

După centralizarea bonurilor, depuse în 30 de zile, numărul de cereri de revendicare a premiului a ajuns la 575. Astfel, a fost depăşit numărul maxim de premii stabilit prin lege (100 de premii). Listele cu bonurile câştigătoare sunt disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Loteria bonurilor fiscale septembrie 2018. Depunerea cererilor de revendicare

Pentru luna septembrie, cererile de revendicare a premiilor pot fi depuse începând de astăzi.

Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie, în următoarele 30 de zile, să depună bonurile fiscale, copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câștigător dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege. Mai exact, aceste trebuie să aibă înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat. Dacă în urma centralizării bonurilor se constată depășirea numărului de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere.

Loteria bonurilor fiscale septembrie 2018: A doua etapă

Unităţile ANAF, la care se depun bonurile câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare.

Lista cu numerele de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile Ministerului de Finanţe și ANAF.

Loteria bonurilor fiscale septembrie 2018: 1 milion de lei

Dacă după finalizarea perioadei de depunere a cererilor, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus. Acest lucru se va realiza după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare. Dacă în urma centralizării se constată depășirea numărului de 100 de cereri, va fi organizată a doua extragere.

Citeşte şi Contrabanda cu ţigări 2018: Scădere importantă în septembrie

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Loteria bonurilor fiscale: Câştigătorii din august şi septembrie 2018

  1. Pingback: Future Makers 2018: Ideile care vor schimba Romania | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.