Asigurari trotinere si biciclete electrice

Asigurări pentru trotinete și biciclete electrice, de la OMNIASIG

27.01.2020

Asigurări trotinete și biciclete electrice. Trendul crescător al utilizării trotinetelor și bicicletelor electrice generează o majorare exponențială a riscurilor la care se expun cei care folosesc astfel de vehicule electrice ușoare. Prin urmare, OMNIASIG Vienna Insurance Group vine în întâmpinarea utilizatorilor de trotinete și biciclete electrice cu acoperirea daunelor produse terților prin utilizarea trotinetelor și bicicletelor electrice, prin includerea acestei acoperiri în cadrul produsului de RĂSPUNDERE CIVILĂ A PERSOANELOR FIZICE.

Asigurări trotinete și biciclete electrice. Fără majorarea tarifului

Produsul de Răspundere Civilă a Persoanelor Fizice este adaptat nevoilor celor care folosesc trotinete sau biciclete electrice. Optimizarea acestui produs a fost efectuată fără majorarea tarifului. Clientul beneficiază astfel de o acoperire mai extinsă a riscurilor, fără costuri extra.

Valoarea daunelor care decurg din utilizarea trotinetelor și bicicletelor electrice sunt acoperite în limita a 1.000 euro.

Asigurări trotinete și biciclete electrice. Daune

Riscurile acoperite în perioada de asigurare sunt cele care decurg din evenimente precum:

  • daune materiale
  • vătămări corporale
  • deces

Astfel, sunt acoperite daunele cauzate în timpul deplasărilor pe drumurile și doar pe pistele special amenajate, produse de persoanele cu vârsta de peste 14 ani și care utilizează trotinete sau biciclete electrice a căror viteză maximă nu depășește viteza de 25 km/h.

Asigurări trotinete și biciclete electrice. O gamă extinsă de riscuri

Conform condițiilor de asigurare, asiguratul beneficiază de protecție pentru o gamă extinsă de riscuri, cum ar fi:

• Daune materiale și vătămări corporale / deces cauzate terţilor, de fapte comise din culpă de către asigurat, precum şi de evenimente petrecute atât la domiciliul / reşedinţa asiguratului, cât şi în afara acesteia, pentru care acesta răspunde civil;

• Daune rezultate din utilizarea bicicletelor şi / sau trotinetelor electrice într-o limită de 1.000 euro, pentru întreaga perioadă de asigurare;

• Cheltuielile efectuate de către asigurat în procesul civil, în situaţia în care acesta a fost obligat la repararea prejudiciului cauzat;

• Cheltuielile efectuate de către terţul păgubit în procesul civil, în situaţia în care asiguratul a fost obligat la plata unor despăgubiri prin hotărâre judecătorească definitivă.

Citește și Câte mașini vor circula în Europa în anul 2025? Datele sunt surprinzătoare

 

 

 

Citiți și despre:

3 păreri la “Asigurări pentru trotinete și biciclete electrice, de la OMNIASIG

  1. Pingback: Rezultate Libris 2019. Cate carti a vandut anul trecut? | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Salarii 2020. Veste proasta pentru angajati! | Jurnalul de Afaceri

  3. Pingback: Economia Romaniei. Datele sunt optimiste | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.