Stiri: Social

Asociația Evandra

Asociația Evandra a organizat atelierul de dezvoltare personală ”ȘTIU CINE SUNT!”

30.07.2023

Asociația Evandra, creatoare a mai multor proiecte sociale și educative precum: Sticluțe mici, esențe tari, Înger pentru o zi, Diferit fără stigmat, a organizat și oferit gratuit alături de parteneri, pe 28 iulie, atelierul de dezvoltare personală ”ȘTIU CINE SUNT!” la Școală Gimnazială nr 1 din Ungureni, județul Dâmbovița. Copiii au participat cu deschidere la atelier.

Autocunoașterea și încrederea în sine

Atelierul a avut ca temă: autocunoașterea și încrederea in sine. Copiii, alături de coordonatorul activităților, Psiholog-psihoterapeut Daniel Grecu, au pornit într-o fascinantă călătorie de autocunoaștere, bucurându-se de jocuri de mișcare, de cunoaștere și dezvoltarea încrederii în sine. Alături, le-a fost dascălul lor apropiat, de suflet, profesor diriginte Daniela Nicoleta Din.

La final, copiii participanți au fost premiați pentru implicare, participare activă, creativitate și deschiderea către cunoaștere. Copiii au primit în dar și o cutie a dorințelor, un simbol al faptului că dorințele exprimate pot deveni realitate atunci când credem în ele cu tărie.

Anunțul făcut de Asociația Evandra

“A fost o imensă bucurie și satisfacție să fim alături de acești copii din mediul rural, care sunt atât de autentici în inocența lor, cu suflete frumoase, dorința de mai bine. Obiectivul Asociației Evandra cu acest atelier este să deschidem o fereastră a inimii acestor copii, să le oferim apreciere, șansa la exprimare și creștere. Credem cu tărie în schimbarea lucrurilor sub influența acceptării și a iubirii. Mulțumiri cadrelor didactice implicate, coordonatorului activităților atelierului și partenerilor care ne susțin demersurile”, a afirmat Mihaela Ianole, președinte Asociația Evandra.

Asociația Evandra este o organizație tânără, care a început implicarea socială în urmă cu cinci ani, prin construirea de proiecte sociale și educative.

Citește și Carduri bonuri de masă. Anunțul făcut de Edenred