Stiri: Sanatate

Sediu Astellas Pharma

Astellas Pharma se mută în One Tower

24.11.2021

Sediu Astellas Pharma. One United Properties a anunţat că Astellas Pharma se va număra printre companiile care vor avea sediul în clădirea de birouri One Tower. Compania din domeniul farmaceutic a semnat contractul de închiriere pentru un spațiu de birouri. Consultantul Astellas Pharma pentru închirierea spațiului a fost compania JLL România.

Astellas Pharma Inc. este o companie globală de cercetare farmaceutică, cu sediul în Tokyo, Japonia. Astellas furnizează soluții medicale în domeniul urologiei, oncologiei, imunologiei, nefrologiei și neuroștiinței. Echipa Astellas va beneficia la One Tower de birouri moderne, realizate după cele mai recente tehnologii și certificări sanitare, care pun accent pe sănătatea angajaților la locul de muncă.

Sediu Astellas Pharma. Sustenabilitate

„Noi, cei din echipa Astellas, suntem încântaţi să ne mutăm într-un sediu nou ce aparţine unuia dintre cele mai inovatoare proiecte imobiliare, care a fost premiat pentru sustenabilitate la International Property Awards. Considerăm acest lucru ca pe un nou capitol pentru noi într-una din clădirile ecologice de birouri cele mai eficiente din punct de vedere energetic şi al durabilitaţii, în perfectă corespondenţă cu cultura noastră organizaţională, inspirată de principii de bază, precum: stabilitate, flexibilitate, grija pentru nevoile angajaţilor. Suntem convinşi ca noul nostru birou va crea o atmosferă plăcută de lucru printre angajaţi, ceea ce ne va ajuta să împărtășim idei şi să avem o şi mai bună colaborare”, a afirmat Stamen Bankovski, GM Astellas Pharma HBR (Ungaria, Bulgaria, România).

Certificările One Tower

Clădirea One Tower este prima clădire de birouri din România care obține certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction, nivelul superior prevăzut de această certificare. Aceasta este completată de certificarea WELL Health-Safety, prin care se confirmă sănătatea și siguranța chiriașilor la locul de muncă.

„Suntem încântați că Astellas Pharma a ales să aibă sediul în clădirea One Tower și avem convingerea că echipa companiei se va bucura de toate facilitățile puse la dispoziție de acest spațiu modern și eficient din punct de vedere energetic. Credem că certificările sanitare sunt un criteriu primordial pentru companiile aflate în căutarea unui birou și ne bucurăm că prin dezvoltările noastre putem oferi atât calitate la cel mai înalt nivel, cât și siguranță”, a completat Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

Cererea de birouri

Conform datelor JLL România, cererea de birouri venind din partea segmentului de piață al Health & Pharma a rămas puternică, chiar și în timpul pandemiei, cu aproximativ 40.000 mp, închiriați în timpul anului 2020 și în prima jumătate a anului 2021, atât în București, cât și în orașele principale din România.

Citeşte şi Acţiunile One United Properties au intrat la tranzacţionare. Ce capitalizare are compania?