Auchan Obor

S-a deschis supermarketul Auchan Obor

02.12.2019

Auchan Obor. Auchan Retail România a deschis cel de-al treilea magazin pe format supermarket, în incinta centrului comercial Bucur Obor. În cadrul noului magazin clienții se vor putea bucura de o experiență unică la cumpărături.

Auchan Obor. 14.000 de produse

Clienții Auchan Obor au la dispoziție o gamă foarte variată formată din peste 14.000 de produse alimentare și non-alimentare.

Supermarketul pune la dispoziția clienților atât case clasice cât și case inteligente – self-checkout – unde clienții scanează și plătesc singuri, precum și de o serie de servicii suplimentare, precum plata facturilor.

Magazinul va funcționa zilnic, între orele 8:00 – 22:00.

Auchan Obor. Produse proaspete și de băcănie

Noul supermarket propune o acoperire completă a nevoilor alimentare ale clienților, oferind atât produse proaspete (carmangerie, pescărie, gastronomie, brutărie, mezeluri și brânzeturi, lactate, ready to eat, ready to cook, piața Auchan, etc.) cât și produse de băcănie (dulciuri, sărate), respectiv sucuri naturale și alte băuturi nealcoolice sau alcoolice.

Carmangeria se remarcă printr-o gamă variată de produse de proveniență locală, precum și o varietate de produse cu specific internațional, în timp ce la raionul de pescărie se vor putea regăsi principalele tipuri de pește proaspăt și zeci de specialități.

Bucătăria Mea

De asemenea, noul supermarket integrează și universul gastronomic „Bucătăria Mea”, unde se vor regăsi feluri de mâncare diversificate și proaspăt gătite de bucătarii proprii, printre care:

  • produse grill
  • garnituri
  • salate
  • sandwich-uri
  • produse de cofetărie, patiserie și panificație

Auchan Obor. Piața Auchan

Piața Auchan va aduce zilnic numerose fructe și legume atent alese, proaspete și de sezon atât de la producătorii români, cât și specialități exotice.

Sărbătorile de iarnă sunt marcate de Târgul de ciocolată pentru Crăciun, ce cuprinde sute de sortimente de ciocolată, cozonaci și cadouri dulci.

Auchan Obor. Produse bio

Retailerul alocă o atenție deosebită segmentului de alimentație sănătoasă și, în acest sens, raionul bio și alimentație specială este foarte bine evidențiat și în cadrul noului supermarket, oferind o selecție bogată de produse bio&eco.

Selecția de produse alimentare este completată de universurile nealimentare, Auchan Obor oferind game complexe de articole de îngrijire și frumusețe personală, spălare și întreținerea casei.

Retailerul aduce în Bucur Obor și un vast segment de produse pentru animalele de companie.

36 de magazine

Prin deschiderea Auchan Obor, rețeaua magazinelor sub marca Auchan a ajuns la: 36 de puncte de vânzare, din care 33 hipermarketuri și 3 supermarketuri. Rețeaua este completată de cele 24 magazine de proximitate MyAuchan, din care 15 în stațiile Petrom prin intermediul parteneriatului cu OMV Petrom și 9 stand alone.

Supermarketul Auchan Obor, în cifre:

• 2.500 m2 suprafață de vânzare

• Peste 14.000 de articole în magazin

• Peste 1.000 de locuri de parcare

• 13 case clasice și 4 rapide (self-checkout)

Citește și Colectarea selectivă a deșeurilor. Recolamp a lansat aplicația ColțVerde

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “S-a deschis supermarketul Auchan Obor

  1. Pingback: Rata somajului 2019, in scadere. Date ANOFM | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Top Market si-a optimizat livrarile. Solutia aleasa | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.