Baby Boom Show 2019

Baby Boom Show 2019. Când are loc ediția de toamnă?

26.09.2019

Baby Boom Show 2019. Cel mai mare târg pentru viitoarele mămici și copii cu vârste între 0 și 7 ani se apropie cu pași repezi. Astfel, în perioada 17 – 20 octombrie în pavilionul B1 de la Romexpo cei interesați vor găsi mii de produse de la sute de branduri internaționale renumite, discounturi exclusive, cursuri gratuite, zeci de premii și super oferte la servicii medicale.

Baby Boom Show 2019. Noutăți

• Scaunul auto inteligent Vaya iSize + Senzorsafe care te alertează în situațiile critice: când micuțul încearcă să își desfacă centura de siguranță, când temperatura ambientală este sub sau depășește gradul de confort, sau atunci când scaunul auto a fost folosit pe o perioadă prea lungă.

• Lansare în premieră! Maclaren, celebrul brand britanic de cărucioare, prezintă modelul revoluționar Quest Arc Jason Woodside

• Greentom – cel mai “verde” cărucior din lume fabricat integral din materiale reciclate. Inovație pentru o nouă generație!

• Mobilier care “crește” împreună cu micuțul tău și poate fi transformat pe rând în: pătuț bebe, țarc de joacă, masă cu băncuțe, masă și noptiere cu rafturi și chiar în pat mare.

• Pernuțe anticolici BIO umplute cu semințe de in și jucării ECO

• Scutece lavabile unice și personalizabile

• Tehnologie de ultimă generație cu care poți prepara într-o secundă masa bebelușului tău

• Cea mai avansată tehnologie din lume pentru procesarea celulelor stem

Lista completă a noutăților se regăsește pe www.babyboomshow.ro.

Baby Boom Show 2019. Reduceri

Participanții la târg se pot bucura și de super reduceri. Companiile participante au anunțat discounturi importante (de până la 80%). Acestea sunt valabile pentru numeroase produse și servicii din cadrul târgului.

Maternități și bănci de celule stem

În plus, cele mai renumite maternități private și de stat vor prezența la Baby Boom Show servicii și pachete speciale de naștere pentru viitoarele mămici: Medicover, Regina Maria, Sanador, Clinica Dieta Vie, Clinica Dietalia, Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie “Filantropia”, Spitalul Clinic “Nicolae Malaxa”, Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino și Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie “Prof. Dr. Panait Sîrbu”.

De asemenea, viitoarele mămici pot beneficia de super-ofertele principalelor bănci de celule stem din țară: Baby Stem Cells, Biogenis, Cord Blood Center, Euromedics, Future Health Biobank, Life Solutions, Lifeline, Regina Maria Banca Centrală de Celule Stem, Stem Sure.

Baby Boom Show 2019. La toate acestea se adaugă:

• Cursuri gratuite: “Școala Viitoarelor Mămici” (curs de puericultură), “Curs de Prim-Ajutor, “Primele 1000 de zile din viața copilului tău”, “Prima întâlnire cu bebe”, “Bunici de 10, Părinți de 10”, “Curs de Nutriție și Diversificare”, “Workshop Doctor MIT”.

• Ateliere gratuite și cele mai distractive locuri de joacă

• Evaluări gratuite de logopedie și kinetoterapie

• Tombole și concursuri cu super premii

• Spațiu special de alăptare și schimbat scutece

Program de vizitare, ROMEXPO, Pavilion B1:

17 – 19 octombrie 2019: 10.00 – 19.00

20 octombrie 2019: 10.00 – 18.00

Prețuri: joi și vineri gratuit, pe baza înregistrării online. Sâmbătă și duminică: 10 lei/bilet

Mai multe informații puteți găsi pe www.babyboomshow.ro

Citește și ROMEXPO: Acces gratuit la două târguri pentru cei care donează sânge

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Baby Boom Show 2019. Când are loc ediția de toamnă?

  1. Pingback: Learning Network Festival 2019. Temele discutate | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.