Bergenbier director marketing Mihaela Hristea

Bergenbier are un nou director de marketing. Ce experiență are Mihaela Hristea?

28.09.2018

Bergenbier are un nou director de marketing. Această funcţie a fost preluată de Mihaela Hristea. Ea a fost promovată în funcția de Brand & Consumer Excellence Director. Noul director de marketing are drept obiective accelerarea rezultatelor companiei, cu accent pe dezvoltarea unei echipe de top, redefinirea proceselor în cadrul departamentului de marketing și construirea unor mărci puternice.

Bergenbier este al treilea mare jucător pe piața locală a berii din ţara noastră.

Bergenbier director marketing. Ce experienţă are Mihaela Hristea

Încă din septembrie 2015, Mihaela Hristea lucrează în cadrul Molson Coors România. Atunci, ea s-a alăturat echipei de marketing ca Senior Brand Manager Bergenbier.

În aceşti trei ani, a revoluționat comunicarea brandului Bergenbier. Tot în această perioadă, sub conducerea ei, direcția de comunicare a fost revitalizată complet. De asemenea, rolul fotbalului în strategia brandului a fost redefinit, iar Bergenbier a avut creșteri importante.

După aceea, în perioada august 2017 – august 2018, Mihaela Hristea a ocupat poziția de Brand & Consumer Excellence Marketing Manager la compania soră – Kamenitza A.D. – din Bulgaria, tot parte din Molson Coors. Acolo, ea a coordonat echipa de marketing și strategia de branduri pentru tot portofoliul.

Bergenbier director marketing. Ce spune Mihaela Hristea?

„Sunt un om de marketing cu background de finanțe. Și asta am considerat mereu că mi-a adus succes. Cred că orice se poate realiza dacă îți dorești cu adevărat. Iubesc ideile îndrăznețe, gândirea out-of-the-box, cuvântul meu preferat despre marketing este disruptive, dar totuși, pe lângă natura vulcanică a unui marketeer sunt și atentă la indicatorii financiari și cifrele de vânzări, și mă asigur că tot ceea facem este bazat pe date și principii clare. Primesc cu optimism această nouă provocare pentru că știu că am cele mai importante resurse: o echipă performantă și motivată și branduri puternice și iubite de către consumatori“, a declarat Mihaela Hristea, director de marketing.

Citeşte şi Leroy Merlin are un nou director de marketing. Andreea Mihai a preluat această funcţie

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Bergenbier are un nou director de marketing. Ce experiență are Mihaela Hristea?

  1. Pingback: Subventii pentru angajatori 2018: Modificari legislative | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.