Stiri: Retail

Leroy Merlin director de marketing Andreea Mihai

Leroy Merlin are un nou director de marketing. Andreea Mihai a preluat această funcţie

27.09.2018

Leroy Merlin are un nou director de marketing. Retailerul a anunţat că Andreea Mihai va prelua funcţia de lider Marketing și E-commerce. Înainte de a se alătura Leroy Merlin, Andreea Mihai a fost directorul de marketing şi comunicare al Carrefour.

Experiența deţinută de Andreea Mihai, viziunea sa de business și strategia de expansiune a Leroy Merlin au dus la încheierea acestui parteneriat.

În prezent, Leroy Merlin ocupă locul doi pe piața de DYI din România.

Leroy Merlin director de marketing: Strategia de expansiune

Retailerul a mai anunţat că Andreea Mihai se alătură Leroy Merlin în procesul de expansiune, de întărire a brandului şi de implementarea a unei strategii omni-canal. Toate acestea au drept obiectiv urcarea Leroy Merlin pe prima poziție în rândul retailerilor de DIY și bricolaj.

Leadership-ul motivațional și managementul performanței promovat de Leroy Merlin sunt în acord cu viziunea de business a Andreei Mihai.

Ce spune Andreea Mihai?

Andreea Mihai, noul director de marketing al Leroy Merlin spune că a fost „cucerită” de cultura companiei.

„În cele câteva luni de la plecarea mea din Carrefour, am făcut consultanță pentru cinci firme și am investit alături de o parteneră într-un business on-line. În acest timp, am interacționat și cu Leroy Merlin și după mai multe discuții, am decis să mă alătur acestei companii, care pune în centrul atenției eforturilor zilnice OMUL – atât omul client, cât și omul colaborator în cadrul companiei. Cultura companiei în acest sens este atât de puternică încât m-a cucerit.

Noul director de marketing al Leroy Merlin mai spune că este entuziasmată de acțiunile de CSR ale retailerul.

„Dorința noastră este să aducem cât mai mult din “savoir-faire-ul” franțuzesc în materie de construcții, amenajarea casei, amenajarea grădinii, design interior, cu produse și servicii de calitate, utile și încântătoare pentru români!”, a declarat Andreea Mihai.

Leroy Merlin deţine în România 17 magazine. Compania are peste 2000 de angajați.

Magazinele Leroy Merlin se regăsesc în următoarele orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Citeşte şi Un nou tratament pentru boala celiacă: Intoleranţa la gluten poate fi vindecată!