BestJobs - Dan Puica, noul CEO

BestJobs are un nou CEO

13.03.2019

BestJobs are un nou CEO. Această funcție va fi preluată de Dan Puică. El deține mandatul de a gestiona planurile de dezvoltare ale companiei și creșterea acesteia pe termen lung. Noul CEO este primul executiv care preia conducerea platformei de recrutare de la Călin Fusu, care a fondat BestJobs în anul 2001 și a condus operațiunile timp de 18 ani.

BestJobs – Dan Puică, noul CEO. Experiența profesională

Deținând o vastă experiență în domeniul financiar, în cadrul KPMG România, Dan Puică a ocupat mai multe poziții de management în companii românești și internaționale.

În ultimii patru ani, acesta a făcut parte din Grupul OLX. Acolo, el a deținut inițial pozitia de Finance Manager. După aceea, acesta a făcut pasul spre rolul de Business Management al categoriei de Imobiliare.

BestJobs – Dan Puică, noul CEO. Ce spune fondatorul companiei?

„Mă bucur că am reușit să fac un pas lateral și să las cârma BestJobs pe mâini bune. Am avut 500 de aplicanți la anunțul de recrutare publicat pe Bestjobs pentru această poziție, 25 de interviuri inițiale și 5 interviuri cu finaliștii. Dar mai important decât aceste cifre, cred că Dan este pur și simplu un CEO mai bun decât mine și sunt sigur că atât angajatorii, cât și candidații vor avea confirmarea în perioada următoare”, declară Călin Fusu.

Călin Fusu va continua să ocupe poziția de membru în consiliul director al companiei. Acesta va sprijini în continuare dezvoltarea companiei.

BestJobs – Dan Puică. Declarația făcută de noul CEO

„Oportunitatea de a prelua un business precum BestJobs și de a-l remodela pentru a servi cel mai bine clienții noștri este pentru mine nu doar o provocare, ci mai ales o șansă unică de a construi lucruri faine alături de o echipă faină. BestJobs se află într-o poziție ideală pentru creștere și inovație – are toate capabilitățile și resursele unei mari companii, însă este suficient de agilă încât să permită flexibilitatea în modul în care ne servim clienții”, a afirmat Dan Puică.

Citește și Wizz Air lansează două noi rute din România

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “BestJobs are un nou CEO

  1. Pingback: Credite pentru fermieri OTP Bank Romania | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.