Curse noi Wizz Air 2019

Wizz Air lansează două noi rute din România

13.03.2019

Curse noi Wizz Air 2019. Compania aeriană a lansat două noi rute către Germania. Este vorba de o cursă de la Sibiu spre Karlsruhe/Baden Baden și una de la Suceava către München Memmingen. Cele două rute vor fi operate din data de 17 iunie. Pasagerii își pot planifica călătoriile în aceste orașe încă de acum. Astfel, biletele au fost deja disponibile pe wizzair.com cu prețuri începând de la 99 RON / 19,99 euro.

Curse noi Wizz Air 2019. A cincea destinație Sibiu – Germania

Baden-Baden devine a cincea destinație WIZZ din Germania de la Sibiu. Aceasta se adaugă următoarelor orașe:

  • Frankfurt Hahn
  • München Memmingen
  • Dortmund
  • Nürnberg

În plus, noua rută ajută la extinderea acoperirii geografice a rețelei Wizz Air din această parte a Europei atât de populară printre călătorii din țara noastră.

Baden Baden este un important oraș balnear care oferă diverse opțiuni de petrecere a timpului liber, inclusiv pentru pasionații de sport. Zona rurală este ideală pentru drumeții și alpinism, iar în timpul iernii devine o destinație de schi îndrăgită.

Curse noi Wizz Air 2019. Rutele din Suceava

În cazul Sucevei, noua rută către München Memmingen reprezintă prima legătură cu Germania. Astfel, compania oferă noi oportunități de călătorie la prețuri reduse în această parte a Europei.

Germania este, prin urmare, cea de-a treia țară în rețeaua WIZZ de pe aeroportul din Suceava după Marea Britanie și Italia.

Curse noi Wizz Air 2019. Ce spune conducerea companiei?

„Suntem încântați să extindem rețeaua noastră din România cu două rute interesante către Germania de la Sibiu și Suceava către Baden-Baden și München Memmingen. Cele mai noi rute subliniază angajamentul nostru de a dezvolta rețeaua regională WIZZ și de a aduce o varietate de oportunități de călătorie la prețuri reduse, atât pentru pasagerii noștri români care doresc să viziteze Germania, cât și pentru turiștii germani interesați să descopere cele mai populare regiuni din România: frumoasa Bucovina și Sibiul, unul dintre cele mai importante centre culturale. Suntem încrezători că noile noastre servicii vor consolida în continuare legăturile de afaceri și de agrement dintre Germania și România și echipa noastră prietenoasă așteaptă cu nerăbdare să primească pasagerii la bordul uneia dintre noile aeronavele noastre moderne și noi!”, a afirmat Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air.

Citește și Creștere remarcabilă în 2019 pe piața spațiilor logistice și industriale. Ce estimări există pentru 2019?

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Wizz Air lansează două noi rute din România

  1. Pingback: BestJobs - Dan Puica, noul CEO. Anuntul companiei | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Laserul de la Magurele, premiera mondiala in 2019! | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.