BIFE-SIM 2019 - Targ de mobila Romexpo

BIFE-SIM 2019: Peste 230 de companii au participat la eveniment

23.09.2019

BIFE-SIM 2019. Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii a avut loc în perioada 12 – 15 septembrie 2019 la ROMEXPO. La eveniment au fost prezente peste 230 de companii româneşti şi internaţionale care au întâmpinat vizitatorii cu oferte pentru toate bugetele, pornind de la mobilier de lux unicat și hand-made, până la produse de linie, cu un design adaptat cerințelor publicului larg.

BIFE-SIM 2019. Oferta de echipamente și utilaje

În plus, nu a lipsit nici întreaga ofertă de echipamente și utilaje pentru industria lemnului destinată eficientizării fluxului de producție și implementării de noi tehnologii.

Așadar, BIFE-SIM a reprezentat locul de întâlnire nu numai al companiilor românești, ci și al multor companii importante din Austria, Belgia, Bulgaria, China, Danemarca, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Polonia, Spania și Turcia. Acestea au contribuit la crearea unei imagini de ansamblu asupra industriei mondiale de mobilă în rândul vizitatorilor specialişti şi nonspecialişti.

BIFE-SIM 2019. Evenimente conexe

La târgul de mobilă au avut loc și numeroase evenimente conexe, unele de tradiție, precum:

  • Conferința de Design, cu o tematică extrem de ofertantă anul acesta
  • Apartamentul #better, un proiect în care a fost prezentat pentru prima dată la o manifestare de profil din România modul în care un apartament se poate organiza corect din punct de vedere al suprafeței și dispunerii mobilierului.

BIFE-SIM 2019. Concursul Național de Design de Mobilier

Concursul Național de Design de Mobilier, etapa PROTOTIP, organizat de Asociația Producătorilor de Mobilă din România în parteneriat cu ROMEXPO, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Facultatea de Arhitectură de Interior, Universitatea „Transilvania” Brașov – Facultatea de Ingineria Lemnului și Ordinul Arhitecților din România (OAR) – Filiala București, și-a desemnat câștigătorii în a doua zi a târgului.

Premiul I a fost acordat unei creații inspirate de Coloana Infinitului realizată de sculptorul Constantin Brâncuși.

Vizitatorii cei mai norocoși au câștigat premii constând în obiecte de mobilier şi de amenajare interioară oferite de firmele expozante în cadrul Tombolei Vizitatorului.

Mai multe informații despre târg găsiți pe:

• www.bife-sim.ro

• pagina de Facebook @BIFESIM

Citește și DHL prețuri 2020: Anunțul făcut de companie

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “BIFE-SIM 2019: Peste 230 de companii au participat la eveniment

  1. Pingback: Expo Shop 2019 - Cand are loc evenimentul? | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.