Stiri: Logistica

DHL preturi 2020

DHL prețuri 2020: Anunțul făcut de companie

23.09.2019

DHL prețuri 2020. DHL Express a modificat oferta de prețuri pentru anul 2020 în România. Astfel, tarifele vor crește cu o medie de 5,9%. Noile prețuri vor intra în vigoare la 1 ianuarie 2020. DHL Express este liderul pieței de servicii de curierat internațional.

DHL prețuri 2020. Ce spune conducerea companiei?

„Scopul nostru, al DHL Express este să sprijinim clienții noștri în atingerea obiectivelor de afaceri, prin adaptarea serviciilor noastre la nevoile acestora. De aceea, investim permanent în rețeaua noastră globală”, a spus Daniel Kearvell, Managing Director, DHL Express Romania.

Conform acestuia, ajustarea anuală a tarifelor permite companiei să investească în infrastructură. De asemenea, noile prețuri permit companiei să utilizeze tehnologii inovatoare și procese de livrare personalizate.

Cererea este în creștere

”Creșterea volumelor din piața comerțului electronic a sporit cererea de expertiză logistică și, ca răspuns, DHL Express a investit constant în aeronave noi și în dezvoltarea rețelei sale globale de huburi si terminale operaționale. Rezultatul a condus la dezvoltarea tehnologică a procesului de sortare, care este unul de top, cu o capacitate sporită de procesare a coletelor. În același timp, toate aceste îmbunătățiri și cele viitoare ne vor ajuta pe noi și totodată pe clienții și partenerii noștri, să contribuim împreună la îmbunătățirea semnificativă a amprentei noastre asupra mediului înconjurător”, a mai spus Daniel Kearvell.

DHL prețuri 2020. Costurile sunt influențate de următorii factori

DHL Express schimbă anual oferta de tarife. Compania ia în considerare următorii factori atunci când stabilește prețurile:

  • inflația
  • evoluția cursului valutar
  • alte costuri variabile, cum ar fi costurile referitoare la conformitatea legislației privind securitatea transporturilor

Procentul de modificare a tarifelor diferă de la țară la țară, în funcție de condițiile locale. Acesta se va aplica tuturor clienților la care contractele în vigoare permit această ajustare.

Citește și Cine este noul director financiar al Vodafone România? Acesta va prelua noua funcție începând cu luna decembrie