Stiri: IT&C

Vodafone Romania director financiar

Cine este noul director financiar al Vodafone România?

22.09.2019

Vodafone România director financiar. Compania a anunțat că îl numește pe Marius Corcoman, începând cu luna decembrie, în funcția de director financiar. De asemenea, el va fi membru al echipei executive a Vodafone România, raportându-i lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei.

Marius Corcoman îl va înlocui pe Sibaji Biswasb. Acesta a decis să părăsească Vodafone la finalul lunii octombrie 2019, odată cu încheierea mandatului său.

Sibaji Biswasb s-a alăturat echipei Vodafone România în 2017. Acesta a avut un rol cheie în stabilirea unui sistem de raportare solid. De asemenea, el a fost un partener de încredere pentru departamentele comerciale în demersurile de îmbunătățire a marjei de contribuție, în timp ce a coordonat cu succes procesul de integrare a celor două departamente financiare din UPC și Vodafone.

Vodafone România director financiar. O experiență vastă

Noul director financiar deține o experiență vastă, atât pe plan local, cât și în Elveția unde a petrecut ultimii 6 ani ca CFO. Începând cu 2018, acesta a ocupat poziția de CEO al KazMunayGas Trading (KMG/Rompetrol Group).

El a deținut diverse roluri de top management în cadrul grupului Rompetrol în România. La acestea se adaugă și alte companii importante de pe piață, precum Bunge și Unilever.

Marius Corcoman are o diplomă în economie la Universitatea din Timișoara, precum și o calificare la Chartered Insitute for Management Accountants (CIMA), UK Professional.

Despre grupul Vodafone

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group.

Vodafone Group deține divizii în 24 de țări, 42 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări.

La 30 iunie 2019, Vodafone Group avea:

640 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile

21 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix

14 milioane de clienţi ai serviciilor TV

Citește și Modernizare stații CFR. Câte oferte au fost depuse. Anunț important făcut în urmă cu puțin privind firmele interesate de acest proiect?