Stiri: Logistica

Bilete de avion AIR FRANCE KLM.

Bilete de avion AIR FRANCE KLM: Reduceri de 40% până pe 29 ianuarie

09.01.2019

Bilete de avion AIR FRANCE KLM. Compania aeriană anunță o campanie promoțională cu reduceri de până la 40%. Promoția se aplică pentru peste 100 de destinații intercontinentale. Campania de reduceri este valabilă până pe 29 ianuarie. Aceasta cuprinde prețuri speciale pentru destinații din:

  • America de Nord
  • America de Sud
  • Asia
  • Africa
  • zona Caraibelor
  • zona Oceanului Indian

Bilete de avion AIR FRANCE KLM. Destinațiile preferate de români

Cele mai căutate destinații de către turiștii români sunt Asia, America de Nord și insulele din Oceanul Indian.

”Turiștii români au depășit de mult granițele Europei pentru vacanțele lor. Printre destinațiile lung curier preferate se numără capitalele Asiei, America de Nord (New York, Los Angeles, San Francisco) și insulele din Oceanul Indian”, conform AIR FRANCE KLM.

Bilete de avion AIR FRANCE KLM. De ce este bine să cumpăram bilete de avion în ianuarie?

Ianuarie este luna cea mai potrivită pentru a rezerva vacanțe pentru întregul an. Motivul este simplu: tarifele la biletele de avion sunt mai mici cu până la 40%.

Fie că este vorba de destinații exotice, la plajă, safari sau marile metropole ale lumii, promoțiile satisfac gusturile fiecărui călător.

Bilete de avion AIR FRANCE KLM. America de Nord

Astfel, cei care și-au propus printre rezoluțiile pentru anul 2019 să descopere America de Nord pot începe planurile de călătorie. Un zbor dus-întors către New York începe de la 482 euro, către San Francisco de la 492 euro, iar pentru Los Angeles de la 562 euro.

Alte destinații de pe continentul american aflate în promoție sunt:

  • Miami, de la 472 euro, zbor dus-întors
  • Boston, de la 612 euro, zbor dus-întors

Bilete de avion AIR FRANCE KLM. Johannesburg și Cuba

De asemenea, Johannesburg se află în promoție de la 549 euro, iar Havana, Cuba de la 619 euro.

Cei care vor să învețe tango de la cei mai buni profesoniști pot călători în Buenos Aires, de la 619 euro, zbor dus-întors.

Bilete de avion AIR FRANCE KLM. Rio de Janeiro

Printre destinațiile pentru iubitorii de călătorii exotice și plaje paradisiace se numără Panama City și Rio de Janeiro. Un bilet de avion dus-întors pornește de la 460 euro, respectiv 499 euro.

Bilete de avion AIR FRANCE KLM. Asia

Totodată, Asia se află printre destinațiile preferate ale românilor. Un zbor dus-întors către Beijing are un preț de la 439 euro, iar către Shanghai de la 449 euro.

Rezervarea biletelor la prețuri reduse se poate face până pe 29 ianuarie 2019. Perioada de călătorie este până pe data de 10 decembrie 2019.

Citește și Vrei să mănânci sănătos și cât ești la muncă? Iată câteva idei de prânz pentru birou