Birouri Hyperion Towers.

Proiectul Hyperion Towers, o investiție de 14 milioane euro

01.11.2019

Birouri Hyperion Towers. TC Capital, companie de investiții și dezvoltare de proprietăți, coordonată de Ali Capa, a lansat proiectul de clădiri de birouri Hyperion Towers, în urma unui proces extins de renovare. Complexul este fostul Twin Tower Barba Center. Acesta a fost cumpărat de către omul de afaceri turc în 2017. După aceea, a fost redenumit și a intrat în faza de modernizare.

Investiția în lucrările de renovare se ridică la 14 milioane euro.

Birouri Hyperion Towers. 40.000 mp. spații de birouri

Proiectul include două clădiri cu o suprafață închiriabilă cumulată de 40.000 mp. spații de birouri de clasă A.

Procesul de renovare va avea loc în două etape. Termenul de finalizare al primei clădiri este la finalul anului în curs. Al doilea turn din ansamblul Hyperion Towers va fi complet modernizat în cel de al doilea semestru din 2020.

Birouri Hyperion Towers. Adresă

Complexul este situat pe Bulevardul Pipera. Este vorba de una dintre zonele cu dezvoltarea cea mai rapidă din București, care a fost recent reabilitat și extins. Potrivit reprezentanților TC Capital, proiectul va aduce inovații comerciale importante pe piața imobiliară locală, acestea urmând să fie anunțate până la sfârșitul lui 2019.

Birouri Hyperion Towers. Acces facil

Hyperion Towers este poziționat strategic, la distanță de doar cinci minute de stațiile de metrou Aurel Vlaicu și Pipera și zece minute de Piața Charlles de Gaulle.

Complexul asigură acces ușor către aeroport și centrul orașului și este aproape de centre comerciale și puncte de relaxare și socializare, cum este Promenada Mall.

Cele două clădiri au o vizibilitate și expunere foarte bune, cu posibilitatea de a ajunge rapid la mijloacele de transport în comun de suprafață, prin liniile de autobuz 135 și 112.

Angajații viitorilor chiriași din Hyperion Towers vor avea la dispoziție și o linie de autobuz expres, care va face legătura cu stația de metrou Aurel Vlaicu.

Birouri Hyperion Towers. Ce spune proprietarul proiectului

„Am achiziționat acest proiect, deoarece credem că zona în care este localizat oferă o oportunitate deosebită pentru dezvoltarea afacerilor. Este vorba despre Bulevardul Pipera, aflat în zona de nord a orașului, mai precis despre porțiunea din imediata vecinătate a centrului de afaceri din Floreasca. Conexiunea cu restul Bucureștiului este mult mai bună decât este percepută de mulți oameni. Datorită podurilor și extinderii drumului, această parte din Pipera este mai ușor accesibilă decât alte centre populare de birouri, precum Bulevardul Dimitrie Pompeiu sau Strada Fabrica de Glucoză. Sectorul de birouri al pieței imobiliare are nevoie de proiecte noi, reînnoite, dar totodată flexibile și accesibile ca preț, pentru a acoperi o cerere mai mare, în special pentru companiile mijlocii care au opțiuni limitate, cum ar fi clădirile de apartamente, vile sau spații de birouri de clasă B”, a declarat Ali Capa, CEO al TC Capital.

Cele două clădiri sunt construite pe structură de oțel și au fiecare câte 12 etaje, cu spații proiectate pentru a fi flexibile și ușor de împărțit.

Hyperion Towers dispune de 1.650 mp. per nivel, construiți în jurul unei zone centrale, și oferă posibilitatea împărțirii în spații de birouri cuprinse între 200 și 1.650 mp., potrivite pentru afaceri de orice dimensiune.

Fiecare etaj are două terase poziționate în lateralele clădirilor, care vor funcționa ca spații comune și oferă o panoramă deosebită asupra orașului. Fațada a fost remodelată și renovată, iar recepția a trecut printr-un proces de repoziționare și extindere, pentru a-și întâmpina vizitatorii cu un design modern și de impact, care face trecerea, din punct de vedere arhitectonic, spre etajele superioare.

Birouri Hyperion Towers. Spații de servicii

De asemenea, la parterul Hyperion Towers vor fi situate cafenele, magazine și restaurante. Printre alte specificații importante care au fost adăugate sau recondiționate, se numără:

  • sisteme VRV de înaltă calitate pentru încălzire, răcire și purificare a aerului
  • generatoare care acoperă 100% din nevoia de energie
  • șase ascensoare pentru pasageri și două pentru marfă per clădire
  • podele renovate
  • ferestre de fațadă care pot fi deschise

Complexul dispune de peste 400 de locuri de parcare subterane.

Citește și Agenția de turism DER Touristik intră pe piața din România

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Proiectul Hyperion Towers, o investiție de 14 milioane euro

  1. Pingback: Black Friday 2019 evoMAG: Au inceput reducerile! | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.