Bookfest 2019 Cluj

Bookfest 2019 Cluj: Programul târgului de carte

03.09.2019

Bookfest 2019 Cluj. O nouă ediție a Salonului de Carte Bookfest începe joi, 5 septembrie. Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural Casino din Parcul Central Cluj-Napoca. Astfel, pasionații de lectură clujeni sunt așteptați zilnic, de pe 5 și până pe 8 septembrie, între 10.00 și 20.00, cu nu mai puțin de 10.000 de volume pentru toate gusturile și vârstele.

Cele mai importante edituri vor aduce în fața publicului o ofertă importantă și variată de carte și materiale educaționale, cu reduceri substanțiale, care ajung la unele titluri și la 70%, față de prețul de copertă.

Printre editurile care vor fi prezente la Cluj Napoca se numără:

  • Curtea Veche Publishing
  • Grupul Editorial ART
  • Corint
  • Niculescu
  • Nemira
  • Polirom
  • Humanitas
  • RAO
  • Grupul Editorial Litera

La aceste edituri se adaugă și distribuitori de carte, jocuri și materiale educaționale.

Bookfest 2019 Cluj. Transport gratuit pentru cei care citesc

În plus, cu ocazia celei de-a opta ediții a Salonului de Carte Bookfest Cluj-Napoca, toți cei care vor circula vineri, 6 septembrie, cu mijloacele de transport în comun din municipiu vor beneficia de gratuitatea călătoriilor dacă citesc o carte în autobuz, troleibuz sau tramvai.

Gratuitatea se aplică pe toată durata zilei și numai călătorilor care citesc o carte tipărită (nu și ebook sau audiobook).

Bookfest 2019 Cluj. Reduceri și program de vizitare

Bookfest Cluj Napoca va putea fi vizitat între orele 10:00 și 20:00.

Intrarea va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia.

Editurile Humanitas și Humanitas Fiction vor fi prezente și la această ediție cu o ofertă editorială de 700 de titluri, toate cu reducere de 20%, alături de o promoție de 2+1 la cărțile de știință.

Editura Curtea Veche Publishing va fi prezentă cu 300 de titluri, aflate la promoție de tip 2+1.

Editura Casa va participa cu peste 250 de titluri dintre care unele nou apărute, în colecțiile Junior, Prietena mea Conni și Bobiță și Buburuză. Totodată, editura anunță promoții la cărțile din seriile „Cărțile de vacanță’’ și „Hai la școală”, cărți ce vor avea prețuri reduse între 20 și 70% față de prețul întreg.

Titlurile din oferta editurii Nemira vor putea fi găsite la Bookfest cu reducere generală de 20%, iar pachetele promoționale vor putea fi achiziționate la stand cu reducere de până la 35%.

Editura Corint va fi prezentă cu 200 de titluri cu reduceri de preț de până la 35%. Editura Niculescu vine la Bookfest cu peste 1.000 de titluri. Unele titluri vor putea fi achiziționate la un preț redus cu până la 70%.

Editura Polirom participă la Salonul de Carte Bookfest Cluj-Napoca, ediția a VIII-a, cu peste 300 de titluri, toate aflate la reducere 25%.

Librăria Usborne Bookstore va fi prezentă la Bookfest, unde va aduce cărți în limba engleză.

Citește și Se deschide primul restaurant Hercule din Suceava!

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Bookfest 2019 Cluj: Programul târgului de carte

  1. Pingback: Cate magazine Lidl sunt in Romania? | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.