Stiri: Retail

Brazi de Craciun LEROY MERLIN

LEROY MERLIN a lansat campania de reutilizare a brazilor de Crăciun

22.11.2019

Brazi de Crăciun LEROY MERLIN. Retailerul a anunțat că a lansat la nivel naţional campania de reutilizare a brazilor naturali de Crăciun cumpărați din reţeaua proprie de magazine. Românii sunt încurajaţi să returneze brazii uscaţi. Aceștia vor fi transformaţi în combustibili ecologici şi îngrășământ natural.

LEROY MERLIN este singurul jucător din piața de bricolaj care derulează o campanie de responsabilizare socială prin care susţine reutilizarea brazilor.

Brazi de Crăciun LEROY MERLIN. Voucher de 25 de lei

După perioada sărbătorilor de iarnă, românii sunt încurajaţi să nu arunce bradul uscat, ci să-l ducă în magazin. Pentru fiecare brad returnat, clienții vor primi un voucher de cumpărături în valoare de 25 lei.

Ce spun reprezentanții LEROY MERLIN?

„Această campanie face parte din seria acțiunilor de dezvoltare durabilă derulate de către companiile care fac parte din grupul ADEO, sub sloganul „-20% impact CO2 până în 2025”. Ne dorim să contribuim la scăderea numărului de brazi aruncați atunci când devin inutili şi să educăm clienții cu privire la utilizarea lemnului în manieră responsabilă. Alături de această inițiativă, LEROY MERLIN susține protejarea industriei lemnului din România prin acțiuni de împădurire care au devenit o tradiție pentru noi.” – a declarat Frederic Lamy, CEO LEROY MERLIN România.

Brazi de Crăciun LEROY MERLIN. 50.000 de brazi reciclați în ianuarie 2019

În luna ianuarie 2019, aproximativ 50.000 de clienţi au participat la acţiunea de reutilizare a brazilor.

Prin intermediul centrelor specializate, au fost mărunţiţi şi transformaţi în:

  • peleţi (combustibili ecologici)
  • compost (îngrășământ pentru grădini sau terenuri agricole)

Toţi brazii vânduți de către retailerul francez provin din pepiniere autorizate.

Brazi de Crăciun LEROY MERLIN. Despre companie

LEROY MERLIN este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit.

În România funcționează 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Citește și Ministrul Sănătății: Centrele de permanență nu vor fi desființate