Stiri: Finante

RITTER lansează un nou concept de agenție. Unde are loc prima deschidere?

16.05.2019

Brokerul de asigurări RITTER a anunțat că va deschide un nou concept de agenție în Băneasa Shopping City. Compania deschide a doua agenție în Băneasa Shopping City și își continuă dezvoltarea pe piața locală printr-un concept unic de vânzări produse de asigurări.

Agenția este situată în zona de food court, nivel -1, acces direct și din parcarea subterană și vine în întâmpinarea clienților săi cu servicii premium de vânzări produse de asigurări, pensii private pilon III, leasing financiar și operațional.

Brokerul de asigurări RITTER agenție Băneasa. O companie specială

Cu ocazia inaugurării noului concept de vânzări produse de asigurări, RITTER Broker a pregătit o campanie specială pentru toți clienții Băneasa Shopping City. În weekend-ul 01-02 iunie, de la ora 10:00 la ora 22:00, se va desfășura campania “Călătorește protejat alături de RITTER Broker“.

Cei care vor trece pragul insulei RITTER Broker Agenția Băneasa Shopping City în weekend-ul 01-02 iunie 2019 și care fac dovada achiziționării biletului de avion, rezervării la hotel sau a unui pachet de la o agenție de turism pentru city break în Europa și se identifică cu carte de identitate și/sau pașaport, vor primi gratuit o asigurare de călătorie pentru perioada vacanței de trei zile.

Brokerul de asigurări RITTER agenție Băneasa. ”Mai aproape de viitorii clienți”

“Ne dorim să ajungem mai aproape de viitorii noștri clienți, să guste puțin din experiența serviciilor oferite de noi și pentru că și-au planificat un city break, să plece protejați pentru a se bucura de zilele de concediu “ declară Alexandra Brătescu – Directorul de vânzări RITTER Broker.

Brokerul de asigurări RITTER agenție Băneasa. Parteneri

RITTER – Broker colaborează cu:

  • 30 de societăți de asigurări
  • trei societăți de administrare a fondurilor de pensii pilon III
  • 10 companii de leasing financiar și operațional.

Brokerul de asigurări RITTER agenție Băneasa. Peste 1000 de produse

Compania oferă peste 1000 de produse financiare potențialilor clienți. Aceste produse pot fi comercializate prin sistem de franciză și de către viitorii parteneri RITTER – Broker.

Anul 2018 s-a încheiat pentru Ritter Broker cu o cifră de afaceri de aproximativ 14 000 000 lei. Business-ul a înregistrat o creștere de aproximativ 20% față de anul 2017. Compania mai anunță și un număr de polițe vândute de aproximativ 60 000. Tot în 2018, Ritter Broker a devenit parte a grupului de firme Niro Investem, printr-o preluare a 50% din acțiunile companiei.

Citește și TransferGo a primit o finanțare de 3,4 milioane de dolari