Burse pentru elevi KMG International

Burse pentru elevi KMG International. Cine se poate înscrie și ce finanțări vor fi acordate?

18.09.2019

Burse pentru elevi KMG International. Compania a anunțat că lansează cea de-a doua ediție a programului său de burse. Mai exact, KMG International va acorda 100 de burse elevilor de liceu și studenților cu performanțe remarcabile din București, Constanța și Prahova.

Burse pentru elevi KMG International. Înscrieri

Elevii și studenții pasionați de industria de petrol și gaze își pot trimite candidaturile la adresa dedicată programului între 16 septembrie și 20 octombrie, urmând ca pe 1 noiembrie să fie anunțate rezultatele procesului de selecție.

“Programul de burse KMG International este unul dintre proiectele dezvoltate de compania noastră pentru susținerea educației de calitate în România. Știm că educația este cheia către dezvoltarea durabilă a comunităților și credem că tinerii performanți trebuie susținuți, mai ales atunci când resursele nu sunt suficiente. De aceea, continuăm programul de burse, tocmai pentru a contribui la creșterea viitoarei generații de profesioniști din domeniul de petrol și gaze.” Alexey Golovin, director departament juridic și afaceri corporative, KMG International.

Burse pentru elevi KMG International. 1.000 de dolari

Bursele au o valoare de 1.000 de dolari fiecare. Acestea sunt oferite pentru un an de studiu și vor fi acordate în urma unei jurizări riguroase:

  • 50 vor fi acordate studenților înscriși în programul de practică al companiei, pe baza evaluării performanței lor
  • 50 vor fi oferite printr-un proces de evaluare

Printre criteriile de eligibilitate se numără:

  • media academică peste 8 (pentru toți anii de studiu)
  • implicarea în activități de voluntariat și dorința puternică de a-și dezvolta cariera în domeniul energetic (descrisă într-un eseu de motivație)

Burse pentru elevi KMG International. Specializări

Specializările avute în vedere sunt chimia, ingineria mecanică și electrică, energetică, petrol și gaze (ingineria petrolului și gazelor, tehnologia petrolului și petrochimie, prelucrarea petrolului și petrochimie), construcții.

Evaluarea elevilor și studenților

Evaluarea elevilor și studenților se va face de către un juriu mixt, format din reprezentanți ai companiei și ai universităților partenere, cu expertiză vastă în sectorul energetic.

Pentru a se înscrie în programul de burse, studenții și elevii interesați sunt invitați să consulte pagina oficială a programului. Mai multe informații găsite pe site-ul: kmginternational.com/ro/cariere/burse.

Citește și Cum poți reduce factura la energie?

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Burse pentru elevi KMG International. Cine se poate înscrie și ce finanțări vor fi acordate?

  1. Pingback: Sectorul microintreprinderilor din Romania - Provocari | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.