Stiri: Constructii

Business Garden Bucharest (1)

Business Garden Bucharest, administrat de Colliers

16.07.2019

Colliers International Romania a anunțat că a fost desemnată să ofere servicii de property management pentru Business Garden Bucharest. Este vorba de cel mai nou complex de birouri dezvoltat de Vastint România. Complexul este situat în zona Orhideea din București.

Astfel, compania de consultanță imobiliară ajunge la un portofoliu administrat de peste 400.000 mp. De asemenea, Colliers își consolidează activitatea de property management pentru birouri în zona de Centru-Vest a Bucureștiului.

Business Garden Bucharest. Despre proiect

Birourile Business Garden Bucharest sunt pre-certificate LEED Platinum. Acestea reprezintă primul proiect de tip „Business Garden” din țara noastră și al șaselea proiect din seria cu același nume dezvoltată de Vastint în mai multe orașe din Europa.

Business Garden Bucharest. Ce spune conducerea Colliers?

„Business Garden Bucharest este un proiect valoros din punct de vedere al conceptului, al locației și al facilităților. Suprafețele verzi, zonele pentru activități recreative, și nu numai, pot transforma proiectul dintr-un complex de birouri într-o adevărată experiență pentru angajați. Divizia de property management a Colliers își propune ca, prin serviciile oferite, să susțină misiunea echipei Vastint de a dezvolta un mediu propice pentru crearea și creșterea unei comunități, astfel încât timpul petrecut la birou de către angajații companiilor chiriașe să fie cel mai plăcut, iar performanțele Business Garden Bucharest să fie cât mai bune”, a declarat Oana Adjudeanu, Director Property Management în cadrul departamentului Real Estate Management Services al Colliers International.

Business Garden Bucharest. 43.000 de metri pătrați

Situat în cartierul de afaceri din zona de centru-vest a Capitalei, la intersecția dintre Calea Plevnei și Pasajul Basarab și în apropiere de Galeria Comercială Carrefour Orhideea, proiectul include trei clădiri de birouri clasa A de 10 niveluri. Acestea au o suprafață totală închiriabilă de aproape 43.000 mp.

Clădirile sunt înconjurate de o grădină interioară cu zone verzi generoase, alei pietonale cu bănci și Wi-Fi amenajate pentru activități recreative. Proiectul dispune de parcare spațioasă, care include și locuri prioritare și puncte de încărcare pentru mașini electrice.

Business Garden Bucharest. O nouă etapă

„Suntem foarte bucuroși să ajungem la o nouă etapă importantă, și anume livrarea celui de-al doilea proiect din România – Business Garden Bucharest. Acum întâmpinăm primii chiriași, având alături de noi echipa de property management a Colliers, pe care am ales-o să administreze proiectul în urma unei analize aprofundate a pieței de servicii de property management, o piață care este într-adevăr una foarte competitivă”, a declarat Antoniu Panait, General Manager Vastint România.

Echipa de Real Estate Management Services din cadrul Colliers va gestiona relaţia dintre proprietar, furnizori și chiriași actuali sau potențiali. Compania va oferi servicii integrate, de la supervizare operațională, servicii financiare și raportare către proprietar.

Portofoliul administrat de Colliers International mai include:

 • The Bridge
 • Hermes Business Campus
 • Ștefan cel Mare Building
 • Art Business Center (Ponderas Academic Hospital)
 • Phoenix Tower și Construdava
 • Airport Smart Offices
 • Domenii Offices
 • Jules Michelet Office Building
 • Casa Moșilor Office Building
 • Allianz Office Building Brașov
 • Vox Technology Park din Timișoara

La acestea se adaugă și alte trei parcuri industriale în Timișoara, Brașov și Arad.

Citește și Caroli Foods Group are un nou CEO