Stiri: Companii

Caroli Foods are un nou CEO

Caroli Foods Group are un nou CEO

16.07.2019

Caroli Foods Group are un nou CEO. Acesta va continua viziunea strategică de dezvoltare a companiei. Compania a numit-o pe Roxana Manolescu Director General al companiei. Aceasta a preluat poziția de la Khaled El Solh, care a decis să își continue parcursul profesional în afara companiei Caroli.

Caroli Foods Group este liderul pieței preparatelor din carne ambalate din țara noastră.

Caroli Foods. Ce spune fostul CEO al companiei?

Khaled El Solh s-a alăturat Caroli Foods Group în urmă cu 19 ani și s-a ocupat de marketing și business development până în anul 2010. Atunci, acesta a devenit membru în boardul de conducerea al Caroli. Ulterior, el a devenit CEO în 2011, poziție pe care a menținut-o și după ce compania a fost integral vândută grupului mexican Sigma Alimentos în 2017.

„Caroli Foods Group a înregistrat o creștere majoră în ultimii ani, succes reflectat și de indicatorii financiari. Mă bucură poziția de lider și că suntem punct de reper pe piața din România. Am toată încrederea că și în viitor compania își va continua ascensiunea. Caroli Foods Group și angajații săi au reprezentat pentru mine o a doua familie și sunt foarte recunoscător pentru oportunitatea acestor ani în care am dezvoltat împreună un business din ce în ce mai puternic”, a declarat Khaled El Solh.

Caroli Foods. Experiența Roxanei Manolescu

Roxana Manolescu deține peste 20 de ani de experiență în economie și finanțe, timp în care și-a dezvoltat vaste abilități de leadership prin conducerea unor echipe și proiecte diverse. Ea s-a alăturat echipei Caroli în anul 2007. Având funcția de CFO, aceasta a contribuit semnificativ la dezvoltarea și performanța companiei pe piață.

Caroli Foods. Un rol strategic

„Ca CFO am avut privilegiul să urmăresc și să contribui la creșterea business-ului. Prin inovație, branduri și produse iubite de consumatori și investiții în tehnologii de top am susținut adaptarea constantă la cerințele pieței, construind astfel un renume la nivel național și internațional. Sunt recunoscătoare pentru rolul strategic care mi-a fost oferit odată cu noua funcție de CEO, de a duce mai departe misiunea companiei pentru Europa de Est. Cred cu tărie că motorul acestei companii sunt oamenii: prin pasiune, dăruire și profesionalism aceștia susțin reușitele și dezvoltarea companiei în continuare”, a declarat Roxana Manolescu

Caroli Foods. Dezvoltarea business-ului

Caroli Foods deține o echipă performantă și determinată să continue dezvoltarea business-ului cel puțin la standardele construite până la ora actuală. Compania va continua să răspundă cât mai prompt la nevoile românilor, astfel încât să furnizeze în toate comunitățile produsele preferate.

Citește și Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2019. Ce companii fac angajări?