Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi 2019

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2019. Ce companii fac angajări?

15.07.2019

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2019 este deschis până pe 16 august. Per total, 850 de locuri de muncă pentru Juniori la nivel național și internațional sunt disponibile în cadrul târgului de joburi. Aceste locuri de muncă sunt disponibile pentru absolvenți, în perioada 18 iunie – 16 august 2019, în orașe precum:

  • București
  • Iași
  • Timișoara
  • Cluj-Napoca
  • Brașov

”Ești tânăr și îți cauți un job cool vara aceasta? Sau poate vrei să găsești un program de internship plătit care să te lanseze în carieră? Primul job este cel care te va forma ca profesionist și îți va oferi bazele necesare pentru a construi o carieră de succes”, au anunțat organizatorii târgului.

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2019. Locuri de muncă în străinătate

De asemenea, printre joburile oferite în cadrul Târgului Virtual Hipo.ro se află și locuri de muncă în străinătate, în țări precum: Statele Unite ale Americii, Grecia, Turcia, India, Olanda și multe altele.

”Fiind un eveniment care se desfășoară online, orice barieră geografică este eliminată. Procesul de aplicare este unul eficient, joburile putând fi accesate cu un singur click, iar aplicarea la job se face direct cu CV-ul completat pe Hipo.ro”, conform sursei citate.

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2019. 38 de companii

La Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți vor participa 38 de companii din diverse industrii care oferă oportunități de carieră atât în domenii tehnice, cât și non-tehnice – IT, Audit și Finanțe, Servicii & BPO, Bănci, Inginerie, Marketing etc.

Locurile de muncă se adresează candidaților din întreaga țară care au între 0 și 3 ani experiență.

Șansele de a găsi locul de muncă potrivit sunt foarte mari pentru candidații Juniori (absolvenți, studenți, candidați cu experiență sub 3 ani). 50% dintre companiile care au participat la studiul Piața forței de muncă în acest an au declarat că plănuiesc să recruteze tineri care au până în 3 ani experiență profesională. Totodată, trei sferturi dintre angajatorii participanți la același studiu vor recruta între 3 și 10 interni anul acesta.

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți aduce la un singur loc cele mai atractive joburi și programe de internship deschise de companii dispuse să investească în tineri cu potențial.

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2019. Companiile care caută angajați

30 de companii de top caută juniori cu 0-3 ani experiență, studenți sau proaspăt absolvenți. Printre acestea se numără: Automatic Data Processing (ADP) România, Banca Transilvania, Bookster, Coca-Cola HBC România, Deloitte România, Digi | RCS RDS, Groupe Renault România, Intralinks, KAMBI, Kaufland România, Kellogg Company, KPMG România, Leoni Wiring Systems, Libra Internet Bank SA, Meda, Meli Melo Fashion, Nobel Automotive, ProCredit Bank, Schlumberger, TELUS International Europe, THE ACCESS GROUP, Ubisoft România, Veeam Software, Visteon, Vodafone România, AIESEC în România, BCR, Brainspotting, Catalyst Solutions, Cegedim Service Center, Concentrix România, Cărturești, GroupM, HeidelbergCement România, Karcher România, OTP Advisors, PwC România, Universum Events și Ziarul Bursa.

Locurile de muncă oferite în cadrul proiectului vor fi actualizate constant până pe 16 august 2019 și sunt accesibile pe site-ul Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți.

Citește și Romania CSR Index 2019, prezentat pe 24 iulie

 

 

 

Citiți și despre:

3 păreri la “Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2019. Ce companii fac angajări?

  1. Pingback: Herbalife sustine performanta sportiva | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Mindspace Bucuresti birouri - Noi parteneriate | Jurnalul de Afaceri

  3. Pingback: Caroli Foods are un nou CEO. Cine preia functia? | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.