Cabinete stomatologice Dent Estet

Dent Estet sărbătorește 20 de ani în România. Ce planuri are compania?

15.01.2019

Dent Estet intră în cel de-al douăzecilea an de activitate. Grupul de clinici deține, în prezent, un număr de 320 de angajați și colaboratori, dintre care peste 90 sunt medici. În plus, compania deține o rețea de 10 clinici, dintre care șapte în Capitală și alte trei în afara Bucureștiului. În fiecare lună, în medie, un număr de 3.800 de pacienți vizitează clinicile Dent Estet.

Cabinete stomatologice Dent Estet. Planuri de viitor

În ceea ce privește planurile de viitor, compania a anunțat că valoarea investițiilor în pregătirea și specializarea medicilor se va majora cu 30% în 2019 față de anul anterior.

„Aniversarea celor 20 de ani de activitate are pentru noi o însemnătate aparte. Suntem mândri că am reușit să dezvoltăm un business care este centrat pe starea de bine a pacientului, nu pe cifre. Iar încrederea celor peste 80.000 de pacienți care ne-au trecut pragul până acum confirmă lucrul acesta. Scopul nostru este să facem din medicina dentară din România un reper de bune practici, iar faptul că ne-am dezvoltat sănătos și responsabil a fost certificat și de tranzacția cu MedLife, cea mai mare tranzacție de pe piața serviciilor de medicină dentară din România și singura relevantă din ultimii trei ani”, spune dr. Oana Taban, Fondator & Director General al grupului Dent Estet.

Cabinete stomatologice Dent Estet. Interesul pacienților

Datele Dent Estet indică o schimbare a interesului pacienților pentru eficientizarea timpului petrecut la cabinet. Așadar, ei aleg ședințe de tratament mai lungi, în care să beneficieze de rezolvarea mai multor probleme dentare în aceeași vizită, decât să se prezinte de mai multe ori, în ședințe scurte.

În plus, tot mai mulți pacienți fac trecerea de la produse și tratamente medii la cele premium. Ei aleg tehnologiile digitale pentru siguranța și confortul pe care le oferă, dar și pentru timpul redus de recuperare post-intervenții.

Cabinete stomatologice Dent Estet. Sănătatea dinților

Se observă și o schimbare pozitivă în atitudinea pacientului român în ceea ce privește interesul pentru sănătatea orală și o tendință de creștere a numărului de pacienți care se prezintă la stomatolog.

Românii apreciază:

  • facilitarea accesului la o echipă multidisciplinară,
  • tratamentele sigure și performante.

Cabinete stomatologice Dent Estet. Tehnologie modernă

„Am înțeles cât de important este timpul pentru pacienții noștri, astfel că adoptarea tehnologiei moderne s-a transformat într-o necesitate inclusiv în industria medicală. Anul trecut, am optimizat cu aproape 25% numărul total de vizite necesare pentru finalizarea unui plan de tratament pentru fiecare pacient, tendință pe care ne propunem să o continuăm. Acest lucru se datorează în special faptului că pacienții beneficiază de experiența unei echipe multidisciplinare. Observăm, totodată, că pacienții noștri se informează și se documentează temeinic înainte de a face o alegere, având în minte mereu implicațiile pe termen lung”, adaugă dr. Oana Taban.

Cabinete stomatologice Dent Estet. Investiții

În ceea ce privește valoarea investițiilor în digitalizare, noi tehnologii și achiziții de echipamente, compania a anunțat că aceasta se ridică la aproximativ 2 milioane euro în ultimii doi ani. Acesta este un nivel pe care intenționează să îl păstreze sau chiar să îl depășească în următorii ani.

„Pe parcursul celor 20 de ani de existență am continuat să inovăm constant și să aducem în România tehnologii și tratamente în premieră. În continuare, ne vom concentra pe dezvoltarea sănătoasă a clinicilor existente, urmărind, totodată, o creștere bazată pe analiză și pregătire profundă, decât una artificială și care nu are la bază eforturi susținute. Misiunea de pionierat rămâne parte din ADN-ul nostru, iar din rolul de lider al pieței suntem onorați să facem un nou pas în evoluția noastră, să ne concentrăm și mai mult pe dezvoltarea și educarea pieței, care are încă un potențial extraordinar de creștere, și să sprijinim pacienții să ia cele mai bune decizii în ceea ce privește sănătatea lor”, menționează Cristian Taban, Director Executiv Dent Estet.

Cabinete stomatologice Dent Estet. Cele mai căutate servicii

Cele mai accesate servicii ale clinicii sunt tratamentele implantologice. Numărul total de tratamente cu implant dentar a avansat în 2018 cu 51% față de 2017. Dintre acestea, majoritatea sunt implanturi premium.

Citește și Generația care schimbă radical regulile de recrutare a candidaților

 

 

Citiți și despre: