Stiri: Retail

Camara Noastra Lidl

Cămara Noastră Lidl: Un nou produs, lansat în supermarketuri

29.10.2018

Cămara Noastră Lidl: Retailerul lansează un nou produs. Acesta este realizat după reţeta unui client al magazinelor sale. Noul produs va fi vândut sub brandul Cămara Noastră. Astfel, compania aduce pe rafturile magazinelor sale, pentru al doilea an consecutiv, un produs realizat după rețeta unui client.

Cămara Noastră Lidl: Reţeta de Rătavița

După ce anul trecut retailerul a lansat Pelteaua de gutui a Eugeniei, de luni, Rătavița doamnei Adriana, o inedită plăcintă cu nuci și miere, va fi disponibilă în timpul Săptămânii Românești, în magazinele Lidl.

În plus, câștigătoarea campaniei prin care Lidl a identificat și adus în magazinele sale un nou produs autentic românesc a fost premiată cu 10.000 de euro. Ea a mai primit şi un tur culinar al României.

Lidl continuă, prin lansarea acestui produs, inițiativa pe termen lung de a le oferi românilor la raft nu doar produse realizate local, ci și realizate după rețete autentic românești.

Rătavița este o plăcintă tradițională cu nucă și miere. Ea este realizată după o rețetă de familie, transmisă din generație în generație.

Preparatul face parte din marca proprie a Lidl: Cămara Noastră.

Cămara Noastră Lidl: Preţ

Produsul va fi disponibil în magazine în timpul Săptămânii Românești, între 29 octombrie și 4 noiembrie, la prețul de 5,99 lei/buc.

Rețeta a fost descoperită de retailer prin intermediul campaniei Căutătorii de Cămări.

Cămara Noastră Lidl: Reţete autentice vechi

„De-a lungul călătoriei noastre, am descoperit rețete autentice vechi, uitate sau neștiute de români, care existau acum zeci sau chiar sute de ani pe harta culinară a României. Foarte multe dintre acestea erau păstrate în familii, din generații în generații, de la bunici sau chiar străbunici. Rătavița doamnei Adriana este un preparat care ne-a surprins. Este ușor crocant la exterior, dar fraged în interior, e un desert incredibil de delicios. Aroma de nuci coapte, împreună cu dulceața mierii dau un gust desăvârșit acestui preparat autentic românesc”, a spus Chef Florin Dumitrescu, unul dintre cei doi Căutători de Cămări.

Citeşte şi Ce sunt probioticele şi cum ne ajută ele organismul?