Stiri: Retail

Camasi Camicissima Romania - lista magazine

Camicissima se lansează în România

04.02.2019

Brandul italian de cămăși bărbătești Camicissima intră pe piața din țara noastră. Compania deschide magazine în trei centre comerciale din București. Inaugurările sunt parte a planului de extindere a companiei la nivel internațional.

Noile magazine prezintă colecția de toamnă-iarnă 2018/19. Aceasta este formată dintr-o gamă largă de produse care evocă stilul italian rafinat și atenția la detalii, prin serviciul unic de personalizare.

Cămăși Camicissima România. Ce spun reprezentanții companiei?

“Suntem încântați să anunțăm prezența brandului italian Camicissima pe o piață cu mult potențial de dezvoltare, precum România. Camicissima oferă consumatorului o gamă variată de articole vestimentare, o expresie a stilului italian rafinat, care se adresează bărbatului atent la detalii și la calitate”, a declarat Fabio Candido, Președinte Camicissima.

Cămăși Camicissima România. Unde sunt situate magazinele?

Primele magazine Camicissima din țara noastră sunt amplasate în:

  • Park Lake Shopping Center
  • Plaza România
  • Mega Mall

Până la finalul anului, rețeaua urmează să se extindă în alte trei locații cheie.

Cămăși Camicissima România. Personalizare

Fiecare magazin Camicissima oferă un serviciu unic de personalizare a cămășii prin brodare. Astfel, se oferă produsului final o notă de exclusivitate și personalitate.

Camicissima este un brand specializat în fabricarea cămășilor de calitate. Acestea se deosebesc prin atenția oferită în alegerea materialelor și a croielii.

Cămăși Camicissima România. Colecția de toamnă-iarnă

Printre articolele sezonului de toamnă-iarnă 2018/19, se numără cămăși, accesorii, pulovere, cardigane, pantaloni și jachete care să creeze ținute elegante, în tendințe, dar, în același timp, practice.

“Întotdeauna ne-am îndreptat atenția către francize și branduri de calitate, astfel că decizia de a ne alătura extinderii internaționale a brandului Camicissima a fost una firească. Avem o expertiză vastă în piața de retail din Europa și vedem oportunități mari de dezvoltare a brandului atât în România, unde am deschis primele trei magazine, cât și în Cipru, unde am deschis un magazin la finalul anului 2018”, a declarat Giannis Marinopoulos, Managing Director Fabrecon Trading LTD, compania care a adus brandul Camicissima pe piața din România.

Nu mai puțin de 300 de cămăși bărbătești sunt disponibile în diferite mărimi și croieli.

Cămăși Camicissima România. Vedeta sezonului

Vedeta sezonului este linia de cămăși Trendy, alături de game de cămăși din bumbac, disponibile în diverse imprimeuri, într-o singură culoare, în carouri sau cu micro-modele geometrice și florale care ajută la crearea unui stil personal autentic.

Colecția este completată de gama Fancy de cămăși mai formale, al căror diferențiator este gulerul, de inspirație clasică italiană sau franceză. La acestea se adaugă produsul emblematic al Camicissima, cămășile non-iron, ideale pentru bărbații care călătoresc cu regularitate.

Colecția de pantaloni aduce în prim-plan stilul vintage. Aceasta oferă două noi modele: pantaloni clasici, din bumbac chinos, și jeans dry fit, alături de cele cinci modele de pantaloni cu buzunare.

Citește și Fonduri europene pentru companii. Ce programe sunt disponibile în 2019?