Stiri: Retail

Campania Paste Kaufland Romania

Campanie umanitară de Paște, susținută de Kaufland România

23.04.2019

Campania Paște Kaufland România. Retailerul, împreună cu voluntarii Clubului GTC Motorsport și Asociația Reality Check, au derulat în acest weekend campania Umanitară Off-Road de Paște. În cadrul campaniei au fost distribuite cadouri de sărbători, în cantitate totală de peste 11 tone de produse. Acestea au ajuns la familiile sărace din zona Nehoiu – Brăiești, Jud. Buzău.

Campania Paște Kaufland România. 120 de voluntari

În această campanie au fost implicați nu mai puțin de 120 de voluntari. Aceștia au format un convoi off-road impresionant de 52 de mașini 4×4 și astfel au ajuns la peste 400 de persoane – bătrâni singuri, copii sau familii nevoiașe din sate izolate.

Evenimentul caritabil s-a desfășurat pe 20 și 21 aprilie 2019, sâmbătă și duminică. Pachetele au fost împărțite la familii de pe ruta Nehoiu – Brăiești – Bozioru.

Campania Paște Kaufland România. Cadourile de Paște au constat în:

  • produse alimentare
  • produse de igienă personală
  • îmbrăcăminte
  • încălțăminte
  • jucării
  • produse utile pentru gospodărie cum ar fi cele de curățenie.

De asemenea, familiile care au avut nevoie de mai mult ajutor au primit electrocasnice mari, materiale de construcție sau chiar sprijin punctual în funcție de nevoi.

Campania Paște Kaufland România. Ce spune conducerea retailerului?

”Așa cum facem deja de câțiva ani, în preajma sărbătorilor ne gândim la cei care au cea mai mare nevoie de noi: familiile defavorizate din locuri greu accesibile ale României. Suntem bucuroși că putem fi din nou alături de acești oameni și, împreună cu partenerii noștri de la GTC Motorsport, le aducem speranță în suflet. Am format din nou o echipă mare de voluntari, oameni inimoși și am pornit la drum către satele izolate de la munte, încărcați de cadouri. Am livrat fericire, iar zâmbetul de pe chipul copiilor, sprijinul oferit familiilor aflate în nevoie și a bătrânilor singuri este cea mai mare bucurie a noastră”, declară Katharina Scheidereiter, CSR Manager, Kaufland România.

Campania de Paște 2019 este cel de-al 13-lea eveniment din seria inițiativelor sociale. Acesta a devenit deja tradiție pentru Clubul GTC Motorsport. În plus, vorbim despre al cincilea parteneriat cu Kaufland România.

Campania Paște Kaufland România. Sprijin pentru familiile sărace

Proiectul are scopul de a oferi sprijin familiilor sărace, în mod special copiilor și bătrânilor din zone defavorizate. Cazurile sunt identificate cu ajutorul serviciilor de asistență socială din județ sau prin intermediul asociațiilor de profil din zonă.

„A devenit deja tradiție pentru noi ca în preajma sărbătorilor mari de peste an să strângem voluntarii și să ne pregătim pentru a face unul din traseele cele mai speciale pentru noi. Acțiunea noastră este una dintre cele mai mari inițiative umanitare de off-road din România și ne bucurăm că putem astfel să venim în ajutorul familiilor defavorizate din zonele de munte, greu accesibile, de la noi din țară. Fericirea este și mai mare de fiecare dată când vedem zâmbetele cu care ne întâmpină copiii cărora le oferim cadouri, bucuria cu care primesc acești oameni sprijinul pe care noi îl oferim. Împreună cu partenerul nostru, Kaufland România, am reușit livrări impresionante de tone de produse și cadouri”, a spus Răzvan Cirap, Președinte al GTC Motorsport.

Citește și Angajări la stat 2019. Câți români ar lucra într-o instituție publică dacă ar avea această ocazie?